Leonardo DiCaprio évek óta férfit szeret

nlc | 2015. November 13.
Hollywood fenegyerek nőcsábászáról már többször rebesgették, hogy gyanúsan sokszor van mellette egy bizonyos férfi. Most kiderült, hogy valójában az élettársa lehet.

A Best magazin egy amerikai bulvárlapra hivatkozva számol be arról a megdöbbentő hollywoodi pletykáról, hogy a héten 41. születésnapját betöltött Leonardo DiCaprio kettős életet él, és valójában egy férfit szeret. Az illető nem más, mint Lukas Haas, aki többször is feltűnt már kasszasikereket hozó filmekben, mint a Wall Street farkasában, a Téglában vagy a Titanicban szereplő sztár oldalán.

Haas elkíséri sporteseményekre Leonadro DiCapriót, de a lesifotósok akkor is kiszúrták, amikor a színész valamelyik barátnőjét, Toni Garrnt vagy Bar Refaelit vitte vacsorázni.

“A lányok szigorú titoktartási szerződést írnak alá, és csak a külvilág előtt reprezentálnak Leo mellett. Otthon a négy fal között nincs szerepük” – mondta egy bennfentes az amerikai bulvárlapnak. A neve elhallgatását kérő illetékes szerint nem véletlen, hogy az aputestet növesztő Leonardo DiCaprio szinte mindig egy feltörekvő modellel mutatkozik, mintha egy katalógusból választanák ki őket.

Lukas Haas középen

A Best cikke szerint a színész Lukas Haasszal él együtt, összeköltöztek, és nemrég a pénzes Leonardo DiCaprio a többségében melegek lakta Palm Springsben vásárolt házat. A pletyka, hogy a két férfi között több van barátságnál, nem először vetődik fel, de a Wall Street farkasa, Leonardo DiCaprio mindig tagadta, hogy bármi is lenne köztük.

Miközben Leonardo DiCaprio a barátnőjével biciklizik, Lukas Haas elkíséri őket

“Ha férfival megyek szórakozni, azt mondják, meleg vagyok, ha nővel, azt mondják, hogy a barátnőm, és csalom azt, akivel éppen vagyok. Sosem hiszik el, hogy ők egyszerűen csak  a barátaim” – mondta egyszer nevetve Leonardo DiCaprio egy talkshow-ban.

A színész karrierjének kezdetén nyílt titok volt, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ám miután DiCaprio nők millióinak kedvence lett, a menedzsmentje hallani sem akar arról, hogy kiderüljön a színész mássága.

Exit mobile version