Sztárok

Leonardo DiCaprio egy filmmel keresett annyit, amennyit kimondani is fáj

Egy felmérés szerint jelenleg Leonardo DiCaprio a legjobban fizetett hollywoodi sztár, aki bevételével Angelina Jolie-t és Robert Downey Jr.-t is maga mögé utasította.

A Hollywood Reporter elkészítette a várva vár listát arról, melyik színészek keresik jelenleg a legtöbb pénzt, annak függvényében, milyen filmekben játszanak. Leonardo DiCaprio A Wall Street farkasa főszerepével toronymagasan az első helyen jár, a filmmel ugyanis 25 millió dollárt (több mint 6 milliárd forintot) keresett. Ez pedig ötmillió dollárral több, mint a megosztott második helyen álló színészek gázsija.

Férfiak közül Matt Damon és Robert Downey Jr. 20 millió dollárt vihetnek haza olyan filmekért, mint a Vasember vagy a Bourne-filmek. Ugyanennyit kap szerepléséért a legjobban fizetett színésznő is, aki nem más mit Sandra Bullock, őt Angelina Jolie követi 15-20 millióval. Mögöttük határozott léptekkel Jennifer Lawrence jön felfelé a listán, aki az Éhezők viadaláért 10 millió dollárt kapott, ám hollywoodi bennfentesek szerint, ha újra szerepet vállal egy többrészes akciófilmben, akkor a gázsija elérheti a 15 millió dollárt is.

Lenorando DiCaprio ennyivel keres többet más színészeknél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top