Csobot Adél a baba miatt maradt versenyben, csak ez a téma

nlc | 2015. November 16.
Sokan nem tudnak beletörődni abba, hogy Csobot Adél még mindig versenyben van a Sztárban sztár műsorban. Minden ellendrukker tudni véli az okot.

Manipulációnak érzik a Sztárban sztár rajongói, hogy Csobot Adélt ennyire “tolja” a zsűri. A hozzászólás-áradatból elég néhányat kiemelni ahhoz, hogy megmutassuk, mi zajlott már a műsor alatt is.

Sokan azt fájlalják, hogy a zsűri látványosan sokszor megemlítette, hogy Csobot Adél terhességét, amit néhány hete jelentett be.

Akkor az energiától duzzadó kismama azt mondta, hogy ezért nem szeretne semmilyen különleges bánásmódot, és a próbákon, a színpadon is mindent belead a produkciókba.

Azt, hogy milyen sugárzóan szép kismama Csobot Adél, egyszer sem ő maga hozta szóba, de ez sem számított.

Mivel többnyire vidám hangulatú kis limonádé dalokkal versenyez, nehéz összehasonlítani a komolyabb, meghatóbb fellépésekkel. Ennek ellenére sokan Bereczki Zoltán pontozását is egyértelműen elfogultnak tartották, sőt egyesek szerint Csobot Adél továbbjutása sem más, mint bunda.

Az énekesnő két egyéni produkcióval állt színpadra. Az első egy kanadai énekesnő dala volt, a második pedig Dolly egyik száma. A hozzászólok többsége szerint gyengén teljesített Csobot Adél, de ezt mindenki ítélje meg maga. Az biztos, hogy a hangulat fergeteges volt, amikor az énekesnő fellépett.

Exit mobile version