Kim Kardashian új feneket terveztet magának

nlc | 2015. November 27.
Még meg sem szülte a második gyerekét Kim Kardashian, de már most a plasztikai műtéteket tervezi.

Az első terhessége alatt Kim Kardashian sokkolta az embereket, és nemcsak a ruháival, de a megjegyzéseivel is. Például a szülése után kijelentette, hogy a nők jobban tennék, ha ebben az időszakban inkább elbújnának a világ elől, úgy két hónapra. “Ennyi idő kell, hogy a testedet visszakapd.”

Tanácsait ingyen osztogatja, és elképesztő, de ugyanannyian szeretik és követik, mint amennyien ki nem állhatják. Kim Kardashian pedig bármit megtesz, hogy beszéljenek róla. Most azzal állt elő, hogy a szülése után plasztikai sebésszel szabatja át magát: melleit megcsináltatja, hasáról és a combjáról leszívják a zsírt, és a hátsóját újratervezik. Ez utóbbi talán mindennél fontosabb.

Kim Kardashian áldottnak érzi magát, amiért szeret szépítkezni. és büszke a megjelenésére, különösen a fenekére. A második terhessége alatt ismét igyekezett megmutatnia domborulatait Kim Kardashian, aki szerint a természet neki adta a világ legszebb tomporát.

Az utóbbi hetekben azonban elégedetlen a látvánnyal, ezen szeretné, ha segítene a sebész. Nem lesz ebben semmi újdonság, gyakorlatilag a fenéknagyobbítás már rutineljárásnak számít Kim Kardashiannél, aki az elmúlt tíz évben látványos hátsót kerekített magának, ahogyan az lentebb a galériánkban is látható.

Kim Kardashian popsievolúcióját galériánkban megnézheted:

Kim Kardashian új feneket terveztet magának

Még meg sem szülte a második gyerekét Kim Kardashian, de már most a plasztikai műtéteket tervezi.

Exit mobile version