Az 51 éves Monica Bellucci külsejét szapulják

nlc | 2016. Január 27.
Rengeteg nő örülne, ha olyan alakja lenne, mint Monica Belluccinak. Az 51 éves színésznőt mégis többen leszólták a párizsi divathéten.

Amikor Monica Belluccit Bond-lánynak választották, bebizonyította, hogy a kor nem számít. “Egy nő kortól függetlenül lehet nőies és vonzó. Én ezért naponta teszek is” – mondta akkor, és ahogyan a párizsi divathétre megérkezett, a divatkritikusok véleménye szerint bármelyik modellt lekörözte a megjelenésével.

Azért nem mindenki volt ennyire elragadtatva Monica Belluccitól. Találgatták, miért visel napszemüveget, amikor senki máson sem volt, ráadásul az időjárás sem igényelte. De nem ezért szapulták a legtöbbet a színésznőt.

Sokkal inkább azért, mert bármennyire is jó az alakja, többen egyetértettek abban, hogy a vastagabb leggings és a platformos cipő nem való egy elegáns divathétre. “Deréktól lefelé szégyellje magát!” – írta valaki. “Olyan, mintha két különböző ember öltöztette volna, felül egy olyan, aki ért a divathoz, alul pedig egy olyan, aki hírből sem ismeri az eleganciát” – kontrázott más.

Monica Bellucci alakját sokan sokszor méltatták már, a megjelenésével is ritkán fog mellé. De, ha egy olyan csinos és stílusos nő, mint Belluuci, rosszul választ ruhát, az biztosan felkelti mindenki figyelmét.

 

Exit mobile version