Sztárok

Nem fogod kitalálni, ki lett a legújabb Bond-lány

Nagy változásra számíthatnak a 007-es ügynök rajongói, hiszen Daniel Craig különleges partnernőt kapott a következő Bond-filmhez. A készítők választása ez alkalommal nem egy fiatal bombázóra esett.

Monica Bellucci hamarosan filmtörténelmet írhat. Az 50 éves színésznő lesz ugyanis az új szereplő Daniel Craig mellett, ezzel pedig ő lesz a kémfilmek történetében a legidősebb Bond-lány.

Az olasz híresség nagy megtisztelésnek érzi, hogy ő játszhatja Lucia Sciarra karakterét, elmondása szerint egy titkos vágya válik ezzel valóra. James Bond minden nő álma, az enyém is. Ő a tökéletes pasi, aki megvéd, de veszélyes is, szexi és igazi angol úriember” – mondta a Daily Mail riporterének a színésznő.

Bellucci Bond-lánnyá válása egyébként egy ötvenéves rekordot dönt meg. Előtte a 007-es ügynök legidősebb szerelme Pussy Galore volt, akit az akkor 39 éves Honor Blackman alakított.

Nem fogod kitalálni, ki lett a legújabb Bond-lány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top