Ezzel tér vissza Istenes Bence

nlc | 2016. Március 04.
Egészen új oldaláról mutatkozik majd be Istenes Bence, aki a tavasszal induló vadonatúj formátumú főzőműsort vezeti majd. Az biztos, hogy lesz benne feszültség.

Az előre borítékolható, hogy a Hagyjál főzni! című vadonatúj szórakoztató családi főzőműsorban lesz feszültség. A konyhában kétfős csapatok mérik össze a tudásukat, és minden csapat egy-egy családot képvisel majd, ahol féltve őrzött családi receptekkel próbálják lefőzni egymást a pénznyereményért. Egy sztárséf dönt arról, kinek sikerült jobban a feladat, ami nem is olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik: lesz veszekedés, hangoskodás, szóval a műsorvezetőnek, Istenes Bencének fel kell kötnie a gatyáját. 

Az RTLII műsorának lényege, hogy a felnőtt korú “gyerekeknek” egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni feladatukat, addig édesanyjuk instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be a szülők, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg.

A műsor alapjául szolgáló My mum cooks better than yours egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

 

Exit mobile version