5 csodaszép fotó a kismama Csobot Adélról

nlc | 2016. Március 28.
Hamarosan 22. születésnapját ünnepli Csobot Adél, és hamarosan megszületik első gyermeke is. A csodaszép kismama fotóit pedig imádjuk.

Hamarosan világra hozza első gyermekét az év énekesnőjének választott Csobot Adél, mi pedig nem győzünk ámuldozni csodaszép kismamafotóin. Adélnak minden képen ragyog a szeme a boldogságtól.

 Adél a napokban egy interjúban azt is elárulta, hogy szándékosan nem adnak nevet előre a születendő kisfiuknak. “Vannak nevek, vannak ötletek, de még nincs meg a konkrétum, mert abban hiszek, hogy szeretném látni őt, és utána eldönteni, amikor ott először megpillantom, hogy igen, akkor ez lesz a neve.”

Istenes Bence és Csobot Adél azt a pillanatot is megosztotta a Facebookon, amikor kiderült, hogy kislányt vagy kisfiút várnak.

Csobot Adél természetesen úton szeretné világra hozni gyermekét. “Hiszek az ösztönösségben, és amit érzek, az helyén van, és jó lesz, és abban, hogy nem véletlenül lett ez így kitalálva, és nem véletlenül vagyunk így összerakva mi, nők, hogy erre képesek vagyunk.”

Exit mobile version