Schwarzenegger zabigyereke apja szakasztott mása

nlc | 2016. Április 08.
Apasági teszt nélkül is egyértelmű, hogy Joseph Baena Arnold Schwarzenegger gyereke. Elég megnézni ezeket a képeket.

Mondhatnánk, hogy a sors különleges tréfája: Arnold Schwarzenegger nem is sejtette, hogy van egy zabigyereke, miközben a környezetében élőknek éppen az volt gyanús, mennyire hasonlít Joseph Baena a sztárra. A hasonlóság pedig napról napra jobban látszik, itt a legfrissebb fotó.

A most 18 éves fiú a hosszú göndör hajával, kigyúrt testével megszólalásig olyan, mintha csak Arnold Schwarzeneggert látnánk 1982-ben, a Conan, a barbár című film forgatásán.

Lassan már öt éve köztudott, hogy a sztár még annak idején, amikor a felesége a negyedik gyerekükkel volt várandós, viszonyt folytatott a házvezetőnőjükkel, Mildred Patricia Baenával. Joseph alig néhány héttel fiatalabb Christopher Schwarzeneggernél, de minden gyerek közül ő örökölte a színész legmarkánsabb génjeit. 

Összehasonlításként itt egy kép a Schwarzenegger fiúkról az apjukkal. Igaz, hogy a fotó 3 éve készült, de így is jól látszik, amiről beszélünk. Patrick, Schwarzenegger szuper szexinek kikiáltott nagyfia sokak szerint inkább az édesanyja családjára ütött, míg Christopher az apja felmenőire hasonlít.

 

Exit mobile version