Újra apa lesz Ryan Gosling és Ryan Reynolds

nlc | 2016. Április 15.
Megy a találgatás egy ideje, most a People magazin és a Us Weekly is tényként közölte: Ryan Gosling és Ryan Reynolds is újra apa lesz.

Régi történet már Hollywodban, hogy Ryan Goslingot és Ryan Reynoldsot gyakran összekeverik. Hasonló dolgokért rajonganak, hasonlóan keveset beszélnek a magánéletükről, de hosszasan sorolhatnánk. A vicc olyan régi, hogy anno Reynolds a saját Twitter-oldalán is reagált arra, szerinte mi a különbség kettőjük között, csak hogy segítse a tájékozódást.

Most pedig csak tovább bonyolódik majd a dolog, hiszen úgy tűnik, idén mindkét sztár másodszorra is apa lesz. Ráadásul, mindez nagyjából egy napon vált világossá mindenki számára.

Ryan Reynolds már megkapta a Legszixesebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, amit idén februárban hirdettek ki. Ahogyan a családjáról mesél, attól mindenki odáig volt az elmúlt hónapokban.

Amióta pedig Blake Lively új filmjét forgatja, már mentek a találgatások: vajon simát várandós-e a színésznő? Most a People magazin egy ismerősre hivatkozva tényként közölte.

Az ehhez hasonló képek indították el a pletykát. A színésznő

Ezzel gyakorlatilag egy időben indultak meg a találgatások arról, hogy Eva Mendes is várandós, amit szintén tényként kezelnek mostanra.

Eva Mednes és Ryan Gosling kislánya idén ősszel lesz kétéves és már a születése után elfecsegték az ismerősök, hogy a színésznő szeretne mihamarabb újabb gyereket vállalni. Mendes 42 éves, és nem akart kifutni az időből.

Exit mobile version