Sztárok

Ő a legszexisebb celeb apuka – az olvasók döntöttek

Még csak február van, de a színésznek máris emlékezetes ez az év: nemcsak két Super Bowl reklámot kapott, első olyan filmjét mutatja be, amelynek a producere is, de megválasztották a világ legszexisebb celeb apukájának.

Az elmúlt években már nem egyszerűen csak azt választják meg, ki a világ legszexisebb színésze, férfi sztárja vagy zenésze, hanem azt is, ki a Világ legszexisebb sztár apukája. Idén Ryan Reynolds maga is meglepődött azon, hogy ő került a People magazin címlapjára.

“Hogy mi?! Úgy értem, ne már! Tudományosan szólva, mi is lehetne szexisebb, mint egy pajzánkodó férfi, aki gyerekeket nemz, és még meg is lepődik ezen a végén” – viccelődött a színész azzal, hogy milyen képet választottak  róla a magazin címlapjára, miután a Tonight show házigazdája megmutatta neki a magazint.

Ő a legszexisebb celeb apuka - az olvasók döntöttek

A színész kislánya, James Reynolds 14 hónapos, és a szülők már a kezdet kezdetén elhatározták, hogy nem szeretnének sztárbabát a gyerekükből. Eddig kiváló munkát végeznek, pedig a rajongók nagyon kíváncsiak Jamesre. Például, amikor Ryan Reynolds és a kislánya képe megjelent apák napján, felrobbantották az internetet.

Reynolds képet nem mutogat, történetekből viszont nincs hiány. A 39 éves színész úgy fogalmazott, hogy a kislánya miatt szeretne szuperhős lenni. 

“Csodálatos érzés, hogy van gyerekem. Meglep, hogy mennyire magától értetődő és közben mennyire mélyről jövő érzés ez. És minden alkalommal, amikor a lányomról kell beszélnem, nevetek, mert amikor a sztárok beszélnek a gyerekükről, az olyan, mintha az övék lenne az egyetlen, aki elhagyta az anyaméhet. Éppen ezért fogom vissza magam a gyerekemmel kapcsolatban.”

Ő a legszexisebb celeb apuka - az olvasók döntöttek

Reynolds szerint a kislánya az egyetlen ember a földön, akiért a falon is átmenne, pedig a feleségéért is rajong. Blake Lively 2012 óta a sztár felesége, de korábban barátok voltak.

“Nem mindig láttam benne a feleség-alapanyagot. Haverok voltunk, ami igazán vicces, mert egy évvel a közös filmünk forgatása után még mindig szinglik voltunk, és imádtunk együtt lenni. Még dupla randira is mentünk. Belegondolva, mindkettőnk partnerének nagyon kínos lehetett, mert ők már akkor érezték, amire mi később jöttünk rá, hogy összetartozunk.”

Ő a legszexisebb celeb apuka - az olvasók döntöttek

Ma már Reynolds úgy érzi, hogy csakis azért tud jó apa lenni és jó férj, mert így indult a kapcsolata a felségével. “Elsőre furcsa, amikor a barátod lesz a  szerelmed, pláne, ha már hosszú ideje csak haverok voltatok, mert olyanokat is tudtok egymásról, amit egy párkapcsolatban nem biztos, hogy elmondanál. Viszont azt gondolom, ez a biztos alap, egy jó házasság alapja a jó barátság.”

Two Deadpools, one cup. Your turn #????????L

Blake Lively (@blakelively) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top