George Clooney szerelmi vallomása nem vall rá

nlc | 2016. Április 21.
George Clooney az a fajta riportalany, aki mindenből viccet csinál, ami a magánéletét érinti. Ezúttal azonban nem így volt.

Amióta George Clooney összejött Amallal, gyakorlatilag új ember lett. Ahogyan ő fogalmazott, a felesége mellett találta meg önmagát igazán.

“Sosem voltam boldogabb egy kapcsolatban, és nem is tudnék ennél jobbat elképzelni. 52 évesen megtaláltam az életem szerelmét, ami leírhatatlan” – nyilatkozta a színész az Esquire magazinnak. 

George Clooney a felesége mellett találta meg önmagát, ahogyan fogalmazott, már tudja, hogyan szeretne nyomot hagyni a világban. És nem, nem arról van szó, hogy hamarosan bővül a Clooney család, és Amal sem terhes. Saját bevallása szerint “hét-nyolc időt álló filmet” készített, de ezeken felül sokkal fontosabb témában találta meg az élethivatását: menekülteken akar segíteni. Ebben pedig a felesége is társa.

“Amal és én egy egészen más szinten mozgunk ilyenkor, egy egészen más világban, ahol megmutathatjuk, mire vagyunk képesek. Nyoma van annak, amit teszünk.”

Clooney úgy gondolja, a felesége mellett nyitottabb lett és jobban felvállalja az érzéseit, mint bármikor korábban. Annak idején inkább gyengeségnek gondolta, amiről most állítja, csak az igazán erős emberek képesek kimutatni a valódi érzéseiket, mert megingathatatlanok.

“Megszűnik a külvilág zaja, a kritikák nem jutnak át. Amallal egy külön világunk van, mi abban élünk.”

Clooney szerelmi vallomása nem vall a színészre, korábban el sem tudta volna róla képzelni senki, hogy ilyenekről nyilatkozik. Igaz, mástól talán sablonos ömlengésnek hatna, de a sztár ismerősei szerint még tőle is szokatlan.

 

Exit mobile version