Sztárok

George Clooney ezt mondta a felesége terhességéről

George Clooney apósa már az esküvő óta vár arra, hogy unokát szüljön neki Amal. Most a színész a Telegraph riporterének nyilatkozott a felesége terhességéről.

Másfél éve házasodott össze George Clooney és Amal, az esküvőn pedig a menyasszony édesapja mondta a legmeghatóbb beszédet, amelyben kijelentette: “Most már eljött az ideje annak, hogy unokával ajándékozzatok meg!”

Már akkor mindenki azt gondolta, hogy Amal Clooney esetleg máris várandós, azóta pedig időről időre megjelennek ezzel kapcsolatos találgatások. Most a Telegraph riporterének a színész jókedvűen válaszolt arra a kérdésére, hogy ezúttal tényleg gyereket vár Amal vagy sem. “Nem, de nagyon tetszik, hogy ezt a pletykát elindítottátok” – válaszolta a színész tőle szokatlanul jó kedvűen.

Clooneyék álomesküvője óta a színész inkább kerülte ezt a témát, és ha családbővítés került szóba, az örökbefogadott kutyáira terelte a szót, róluk sokat és szívesen beszél.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top