Csobot Adél beleillik az Istenes családba

nlc | 2016. Május 05.
Istenes László, Bence édesapja a Story magazinnak mesélt arról, hogyan érintette őt a nagypapaság gondolata, és hogyan fogadta a család Csobot Adélt.

Kéthavonta együtt ebédel Istenes Bence és édesapja, László, akik ilyenkor minden ügyes-bajos kérdést és a világ nagy dolgait is kibeszélik. Egy ilyen beszélgetés alkalmával jelentette be Csobot Adél és Istenes Bence, hogy babát várnak.

“Komoly beszélgetést folytattunk a fiammal, amikor megtudták, hogy babát várnak. (…) Az elmúlt hónapokban sokkal felelősségteljesebb lett, az életét már most alárendeli a gyereküknek” – mondta fiáról Istenes László, aki Csobot Adélt már az első pillanattól kezdve kedvelte, amikor meglátta a tévében.

“Cuki ez a lány, gondoltam magamban, és azóta is tartom. Abszolút érzelmektől vezérelt, cserfes nő, és mivel mi, Istenesek is olyanok vagyunk, akár egy népes olasz család a kötelező hangoskodással és érzelmekkel együtt, Adél igenis illik közénk, nagyon szeretjük őt” – folytatta a büszke nagypapa, aki a cikk megjelenésének idején már minden bizonnyal a kezében foghatta Istenes Bence és Csobot Adél kisfiát, Nátánt, akiről tegnap adták hírül szülei, hogy megszületett.

A szüléskor egyébként állítólag minden a legnagyobb rendben volt, Csobot Adél természetes úton hozta világra kisfiát, ráadásul Istenes Bence is jelen volt, végig fogta szerelme kezét.  

 

Exit mobile version