Sokkal több ő izompacsirtánál – elképesztő fotók Dwayne Johnsonról, a Baywatch új sztárjáról

TóCsa | 2016. Június 16.
Az egykori pankrátor már rég nem csak az agyatlan akciófilmeket kedvelők nagy kedvence. Humorával és hatalmas szívével lassan alig találunk olyan embert, aki ne kedvelné Dwayne Johnsont, a világ legnagyobb – méretben mindenképp – sztárját. Új filmje, a Központi hírszerzés apropóján elevenítjük fel, miért imádjuk őt.

Dwayne Johnson a világ egyik legnagyobb Instagram-sztárja. Ötvenötmillió követővel a háta mögött már hírügynökségekre sincs szüksége. Ha közölni akar valamit, egyszerűen kitesz egy új posztot az Instagramjára, és az egész világ tudni fog róla. Ezzel Johnson nagyon is tisztában van, ezért a legtöbb bejelentését – például Baywatch-filmbéli szereplőtársai bemutatását vagy azt, hogy ő lesz a következő Jumanji-film főszereplője – itt tartja meg sajtóközlemények kiküldése helyett. Instagram-fiókjának gazdag tartalmára hagyatkozva mutatjuk be őt kicsit közelebbről.

Az első tévés szereplés

Dwayne Johnson édesapja is pankrátor volt, és a fia, amikor csak tudta, elkísérte az apját a meccseire. Az egyik ilyen alkalommal került kamerák elé még tizenegy éves korában.

Nem feledkezik meg a gyökereiről

Dwayne Johnson – aki magyarországi látogatásán Palvin Barbaráról áradozott – nem színészként, hanem pankrátorként lett először sikeres The Rock művésznéven, és ugyan simán megtehetné, hogy ekkora világsztárként hátra se nézzen, ő nem feledkezik meg azokról sem, akik birkózóként szerették meg, és időről időre visszatér a ringbe.

Imádja cikizni a fiatalkori önmagát

Instagramján előszeretettel oszt meg fotókat a fiatalkorából, amikor finoman szólva sem úgy nézett ki, mint mostanában. Gyakran cikizi magát azzal, hogy akkoriban a gyorskaja és a cukrozott jeges tea volt a mindene, és tizenhat évesen idősebbnek nézett ki, mint most, 44 évesen.

Egyszerűen fáradhatatlan

Elképesztő munkatempót diktál, maximum egy-egy pihenőnapot engedélyezve magának. Gyakorlatilag 2019-ig teljesen be van táblázva az élete, ugyanis egymás után jönnek az olyan filmjei, mint a Központi hírszerzés, a Moana című Disney-rajzfilm, a Halálos iramban 8. része, a Jumanji-remake, a Doc Savage című kalandfilm, a Törésvonal második része, az Utazás a Föld középpontja felé folytatásai, és még sorolhatnám, mert a lista elképesztően hosszú. Egyet azért kiemelnénk: mi Dwayne Johnsontól a Baywatch jövőre érkező mozis verzióját várjuk a leginkább, amiben Pamela Anderson és David Hasselhoff is feltűnik vendégszereplőként.

Ő a világ legelfoglaltabb embere, de a gyúrásra mindig szakít időt

Minden nap hajnali négykor kel, hogy legyen elég ideje edzeni, mielőtt elkezdene dolgozni. Ezt nevezném igazi akaraterőnek.

Ha jótékonykodásról van szó, ott áll a sor elején

Legyen szó rákos kisgyerekek segítéséről vagy arról, hogy az egyik rajongója kér tőle egy puszit, Dwayne Johnson mindig ott van az elsők között, hogy segíthessen.

Viccesebb dalszövegeket ír, mint az Irigy Hónaljmirigy

Egy spontán rögtönzés eredményeként írta ezt az egy szál gitárral előadott, meglehetősen trágár, de piszkosul vicces kis dalt, amin garantáltan szénné röhögöd magad.

Csodálatos apuka

Bár a családját sosem tolja előtérbe, amikor róluk ír vagy beszél, akkor azonnal érezzük, hogy a szavai szívből jönnek. Itt például a nemrég született kislányát, Jasmine-t köszönti fel.

Van egy tinédzser lánya is

Mivel a családi életéről tényleg ritkán esik szó, azt is kevesen tudják, hogy az első házasságából van egy tinédzser lánya, Simone Alexandra, akit például ebben a röpvideójában is megmutat, legalábbis egy pillanatra.

Nem túl sok közös képet posztol a párjával, Lauren Hashiannel

Viszont ha néha megmutat egyet, azon mindig cukik együtt.

Nem fél megosztani a rajongóival a legcikibb történeteit sem

Ebben a posztjában például a legelső forgatási napjára emlékszik vissza színészként, amikor A múmia visszatér-en dolgozott a Szaharában, és bár figyelmeztették, hogy ne kérjen jeget az italába, igazi amerikaiként nem bírta ki jeges ital nélkül, ezért az első munkanapját egyből a WC-n kezdte, és mindenhol folyt ki minden belőle. Ennek ellenére végigcsinálta a dolgot – pedig még az is szóba került, hogy mentőhelikopterrel kórházba szállítsák –, és a forgatási szünetekben vagy a WC-n ült, vagy a stábtagok takargatták be őt pokrócokkal, mert annyira rosszul volt, hogy a sivatagi kánikulában is rettenetesen fázott.

Tátikázásban is ő a király

Az amerikai televízióban a tátikázás jelenleg az egyik legnépszerűbb műsorelem, és Dwayne Johnson is megmutatta, hogy van tehetsége hozzá. Hajdú Péter is tanulhatna tőle.

Félelmetesen meggyőzően olvad össze Barack Obamával

Nem tudni, hol kezdődik Dwayne Johnson, és hol az Egyesült Államok elnöke.

Nála viccesebben senki nem üdvözli egy új szereplőtársát

Itt például a modell, Kelly Rohrbach húzta a rövidebbet, amikor Dwayne bejelentette, hogy ő lesz a Baywatch mozifilm C. J. Parkere.

Neki van a legmakacsabb kutyusa a világon

Hobbs (akit a saját Halálos iramban-beli karakteréről nevezett el) az istennek nem akar sétálni, még akkor sem, ha maga a gazdi, Dwayne Johnson kéri.

Az új filmjében kövéren is láthatod

Dwayne Johnson a Központi hírszerzésben egy olyan fickót alakít, akit a gimiben mindenki kiröhögött a testsúlya miatt, ezért rengeteg edzéssel évek alatt CIA-szuperügynökké gyúrta ki magát. Bár a kövér jelenetek számítógépes trükköknek köszönhetők, az eredmény több mint meggyőző.

Exit mobile version