Sztárok

Ez még hiányzott: a Baywatch és Hasselhoff mellszőre is visszatér

Már jó ideje hallani a Baywatch filmváltozatáról, és úgy tűnik, hogy lassan összeáll a csapat. És nem, David Hasselhoff mellszőre sem hiányzik majd a tengerpartról.

Lelkes bejelentést posztolt Dwayne Johnson, vagyis ahogy Amerikában hívják, The Rock (Szikla), mégpedig a Baywatch-rajongók legnagyobb örömére.

“Nem tudom, hogy a világ felkészült-e mindkettőnkre. De te felkészültél?” – kezdte vidáman a színész, majd megfordította a telefonját, amelyen éppen David Hassellhoff arca látható. “Én már készen születtem” – hangzott a válasz.

“I WAS BORN READY!” Pleasure to officially welcome the original #BAYWATCH gangsta himself David Hasselhoff to our movie! #BAYWATCH is the most successful TV show of all time and from the day we announced we were turning it into a movie, “The Hoff” has been our greatest supporter. Especially once he knew our RATED R movie was going to be a combination of AVENGERS meets ANCHORMAN….????????????Hoff's a cool dude who's down to have fun and here's the best part.. He's been training his ass off and gotten in the best shape he's been in in years! (cue slo-mo running and glistening chest hair.. wait, why the f*ck am I even thinking about Hoff's chest hair!?) World get ready.. #RockAndHoff #ThereAintNoBay #WithoutTheHoff ????????????

therock (@therock) által közzétett videó,

A poszt mellé Johnson leírta, hogy már hivatalosan is a Baywatch-film csapatát erősíti The Hoff, akié minden tisztelete. “Hoff egy nagyszerű srác, aki jól érzi magát a forgatáson, és még csak most jön a legjobb rész… Kiedzi a lelkét is, és évek óta a legjobb formáját hozza most. (Lassításban fut és megcsillan a mellszőrzete… várjunk, mi a fenének gondolok én egyáltalán Hoff mellszőrére!?) Készüljetek…”

Ez még hiányzott: Baywatch és Hasselhoff mellszőre visszatér

Korábban, amikor úgy nézett ki, hogy a régi szereplők közül talán csak Pamela Andersont hívják vissza a Baywatch-filmre, David Hasselhoff nagyon támogatóan lépett fel Jonhsonnal kapcsolatban. 

“Hoff az első naptól mellettem állt. Azt mondta, ha van olyan ember, aki eljátszhat engem, akkor az a Szikla.”

Íme néhány jelenetfotó Jonhson oldaláról, aki büszkén számol be a forgatásról:

Ez még hiányzott: Baywatch és Hasselhoff mellszőre visszatér
Ez még hiányzott: Baywatch és Hasselhoff mellszőre visszatér
Ez még hiányzott: Baywatch és Hasselhoff mellszőre visszatér
Ez még hiányzott: Baywatch és Hasselhoff mellszőre visszatér

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top