Johnny Depp csontsovány lánya és neje aggasztó állapotban van

nlc | 2016. Június 21.
Hetek óta csak Johnny Depp botrányos válása a téma, amibe gyakorlatilag már két nő betegedett bele, a sztár pedig egyszerűen kivonta magát a forgalomból.

Az, hogy mennyire szövevényes és botrányos Johnny Depp és Amber Heard válása, arról nem kell beszámolni. Elég annyi, hogy mostanra lassan mindenki megszólalt, és az elején Heard-ellenes hangulat azért némileg árnyaltabb képet mutat.

A színész lánya, Lily-Rose is megszólalt, amikor az apja felesége családon belüli erőszak miatt feljelentette Deppet. A kamasz lány nemrég ünnepelte a 17. születésnapját, de távolról sem vidáman telnek az elmúlt hónapok.

Az amúgy is vékony modell mostanra csontsoványra fogyott, és lassan egy hónapja találgatják, vajon anorexiás-e Lily-Rose, vagy a Depp körüli botrány miatt képtelen enni.

Tavaly októberben még másképpen nézett ki a modell

Amber Heard viszont az elmúlt időszakban a szemünk előtt fogyott csontsovánnyá, mivel megviselik a vádak. Sokan pénzéhesnek és számítónak nevezik, aki összevissza beszél, ezért döntött úgy, hogy végül nem kér asszonytartást sem Johnny Depptől, mivel így mindenki azt hiszi, a pénzről szól a válásuk, pedig sokkal inkább a családon belüli erőszak az oka.

Miközben a két nő állapota aggasztó, Johnny Deppről semmit sem tudni. A színész gyakorlatilag eltűnt, és ezt egy jól megtervezett fogásnak gondolják. Nemcsak a válása körüli botrány miatt, hanem mert a filmje sem éppen úgy megy, ahogy eltervezték

Ez a fotó amúgy május végén készült a színészről.

 

Exit mobile version