Sztárok

Johnny Depp sírva kért bocsánatot a bántalmazásért

Újabb részletek szivárogtak ki arról, hogyan bántalmazta Johnny Depp az elmúlt években Amber Heardöt. A színész válása egyre jobban eldurvul.

Miközben Johnny Depp lánya és exei sorra veszik védelmükbe a színészt, Amber Heard úgy döntött, bekeményít, és bebizonyítja ország-világ előtt az igazát. Korábbi sms-ek és fotók megjelenése óta tovább dagad a botrány.

A nyilvános sárdobálás egyre zavarosabb, de azért annyi már kezd kirajzolódni: Johnny Depp nem az az áldozat, akit a felesége gonosz módon elhagyott, miközben a színész az édesanyját gyászolja, ahogyan erről az első hírek szóltak.

Amber Heard a bántalmazásáról a bíróságon bizonyítékot nyújtott be, és ezzel elszabadult a pokol. Akik először az asszonyt okolták és Deppet védték, most csendben lapítanak. Ugyanis Heard újabb bizonyítékokkal szolgált arra, hogy a színész évek óta bántalmazza, ezúttal nem csak fotókat, hanem írásos üzeneteket is. 

Az sms-ekből kiderül, hogy Depp asszisztense is tudott arról, hogyan bántalmazza a párját a sztár, és időről időre próbálta elsimítani a dolgokat.

Johnny Depp sírva kért bocsánatot a bántalmazásért

Miközben az asszisztens leírja, hogy Johnny Depp mennyire sajnálja a történteket és elsírta magát, Amber Heard pedig csak annyit válaszolt: “Már annyiszor megtette. Tokióban, a szigeten, Londonban (emlékszel rá!?), és minden alkalommal maradtam. Mindig elhittem, hogy megjavul… és aztán úgy három hónap múlva ugyanabban a szituációban vagyok.”

Johnny Depp sírva kért bocsánatot a bántalmazásért

Mindez még 2014-ben történt, mielőtt Johnny Depp és Heard összeházasodott, és az asszisztenssel folytatott levelezésből kiderül: a színész minden alkalommal arra hivatkozott, hogy nem emlékszik a történtekre. “Amikor elmondtam neki, hogy megrugdosott téged, elsírta magát. Ez undorító volt, ezt ő is tudja.”

Heard csak annyit válaszolt, hogy ő viszont sajnos emlékszik mindenre, és ha Depp azt hiszi, nem érdemli meg, ahogyan bánik vele, akkor tényleg fogalma sincs, mit is tett valójában.

Johnny Depp sírva kért bocsánatot a bántalmazásért

Herad és Depp kapcsolatának legintimebb részleteire derül fény apránként, és állítólag a most megjelent dokumentumok csak a jéghegy csúcsát jelentik.

Johnny Depp sírva kért bocsánatot a bántalmazásért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top