Emiatt válhat Hajdú Péter és Sarka Kata

nlc | 2016. Július 28.
Kikezdhetetetlen szerelemnek tűnt, ezért is meglepő, hogy válságba jutottak. Megnéztük, hogy honnan indult, és hogy vajon miként jutott idáig a két sikerember viszonya.

Hazai sztárkörökben vannak olyan párok és házaspárok, akik túlzottan mázasan képesek szeretni egymást a közösségi oldalakon. Sarka Kata és Hajdú Péter is néha így tett. Aztán egyszer csak nem. Sarka például 6 hete posztolt utoljára a férjével közös képet az Instagramra, pedig előtte jóval sűrűbben kerültek ki közös képek. Ez volt az utolsó:

És most nézzünk körül a műsorvezetőnél. Június 25-e után nem találtunk közös fotót, a Balaton Soundról viszont hölgykoszorúban szelfizett Hajdú Péter. Részéről ez az utolsó családi kép:

De most rohanjunk vissza az időben. Hajdú Péter és Sarka Kata 2008-ban házasodtak össze, 2009-ben megszületett lányuk, Noémi, majd egy évvel később fiuk, Dávid. Katát ekkor még folyamatosan úgy emlegették, hogy

a Hajdú Péter felesége”,

és úgy tűnt, hogy ezt a titulust sosem fogja levetkőzni. De néhány év alatt sikerült.

Kezdjük valahol ott, hogy Sarka súlyproblémákkal küzdött a második szülése után, aztán egyszer csak vadul edzeni kezdett, és ahogy omlottak le róla a kilók, cserébe úgy épült rá az izom. A Facebookon egyre több követője lett (most éppen 196 ezernél jár, miközben férje oldalát “csak” 125 ezren rajongják), és ahogy a gyerekek cseperedtek, úgy tért vissza a munkába. De nem ám arról van szó, hogy férje mellé elment volna asszisztensnek. Simán önálló karrierbe fogott (bár Hajdúval közös cégben). Megcsinálták a Miss World Hungaryt, amit sikerre vittek, majd ezen a vonalon tovább lépve Sarka Kata Rogán Cecíliával alapított közös céget.

Emiatt válhat Hajdú Péter és Sarka Kata

Kikezdhetetetlen szerelemnek tűnt, ezért is meglepő, hogy válságba jutottak. Megnéztük, hogy honnan indult, és hogy vajon miként jutott idáig a két sikerember viszonya.

Noha az utóbbi időben tényleg a karrierjükről (vagy az alakjukról) szólt a fáma, és közös dolgokról alig, a műsorvezetőről és feleségéről megjelent hírekből senki sem gondolta volna, hogy baj van, mígnem egy héttel ezelőtt megjelent ez: Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban: még küzdenek egymásért. Szakmai körökben beszélték, hogy Hajdút talán zavarta, hogy felesége önnön jogán ilyen magasra jutott, de hogy ezt valóban mondta-e, vagy csak feltételezték róla, azt nem tudjuk.

A hír ma robbant: Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől. A Borsnak Sarka ezt nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Egy közeli ismerős viszont a következőt nyilatkozta a lapnak Hajdúról:

“Legalább húsz éve küzd a túlsúlyával, eddig számtalan eredménytelen diétán van túl. Most viszont Hajdú több mint tíz kilótól szabadult meg, ami nem véletlen: egyrészt a kitartásának köszönhető, másrészt valami változás állt be az életében. Úgy tűnik, őt jobban megviseli a válság, mint Katát. Ha Péteren múlik, akkor nem mennek szét, nem ő forszírozza a válást, ez biztos.”

Hajdú Péter tényleg lefogyott, nemrég kockahasat villantott, de attól még, hogy két makulátlan testű ember házas, nem biztos, hogy úgy is maradnak. Amint további híreink lesznek, közöljük.

UPDATE: Megszólalt Hajdú Péter.

UPDATE2: Sarka Kata is megszólalt.

Exit mobile version