Sztárok

Sarka Kata és Hajdú Péter pont hat éve házasok

Sarka Kata és Hajdú Péter épp hat éve, a mai napon mondta ki a boldogító igent. Fellapoztuk a nyilvános családi képeket, hogy megnézzük, milyen változáson ment át az azóta két gyerekkel bővült család, és megmutatjuk, milyen szép életet élnek most.

Sarka Kata így ír hivatalos Facebook-oldalán az esküvő napjáról:

“6 éve ilyenkor Hajas Laci kopogtatott az ajtómon, hogy el kell kezdeni készülődni, mert nem leszünk készen! Hamarosan indulnunk kell a Bazilikába, különben elkésünk! A hajam elkészült, Pádár Detti pedig nekiállt gyorsan a sminkemnek! Nagyon-nagyon izgultam, feszült voltam, de vártam a percet, amikor kimondhatom neki az igent! Anyukám és Peti anyukája végig velem voltak készülődés közben, de nem voltak kevésbé feszültek, mint én, nem nyugtattak meg túlságosan!

Azon gondolkodtam, hogy mit csinálhat vajon Ő? Hogy éli meg ezeket a perceket? Mire gondolhat? Eközben belépett meglepetésszerűen az én legkedvesebb barátnőm, Doszpot Evelyn az ő tündéri pici lányával, aki úgy nézett ki a koszorúslány ruhájában, mint egy földre szállt angyal… Ekkor megnyugodtam. Minden kérdésemre megadta a választ anélkül, hogy mondtam volna neki bármit a fejemben lévő gondolatokról! Elindultam Apukámmal a Bazilikába és attól perctől kezdve az életem egy álom…

Ahogy megérkeztünk Ő már bent várt a templomban. Kimondtuk mindketten az igent, és életem legjobb döntése volt! Azóta eltelt 6 év, van két csodálatos gyerekünk és harmonikus házasságban élünk! Hálás vagyok a Jóistennek azért, hogy ilyen életünk lehet!“

Az oldalukon örömmel és gyakran osztják meg családi életük sok mozzanatát, melyekből süt a kiegyensúlyozottság és a szerető légkör, ezekből a képekből válogattunk. Kívánunk még sok boldog évet nekik.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top