Nem tetszik a netezőknek a sztárpár divattervező kislánya, Kim Kardashian kiakadt

nlc | 2016. Szeptember 14.
A celebvilág koronázatlan királya és királynője ugyebár Kanye West és neje, Kim Kardashian, aki leginkább azért híres, mert híres. Na őket támadták most be a netezők, miután kiderült, hogy kislányuk, a hároméves North saját maga tervezi meg a ruháit.

A Petőfi Live számolt be róla, hogy North West még kétéves sem volt, amikor szelfifüggő anyukája ellelkendezte a sajtónak, hogy mekkora divatikon a gyerek, aki a letisztultabb színű ruhákat részesíti előnyben.

A Kardashian-klán feje Twitter-csatornáján azt is elárulta országnak-világnak, hogy a kis North időnként elkíséri aput a dolgozóba, ahol segít a multitálentum(nak tartott) Kanye Westnek ruhákat tervezni.

North tanulmányi kiránduláson merít ihletet következő kollekciójához

Ha azonban ez nem lett volna elég, hozzátette, hogy még az anyagot is a hároméves választja ki saját ruháihoz. Na itt pattant el a húr sok netezőnél, akik szóvá tették, hogy egy hároméves gyereket lehet, hogy nem a legjobb úgy nevelni, hogy minden egyes ruhája egyedi tervezésű.

Ezért utál titeket mindenki

Ezt az egyik felháborodott netező válaszolta Kim Kardashian asszonynak, aki azzal replikázott, hogy a lánya szenvedélyesen imádja a divatot és ők mindent megadnak ahhoz, hogy megismerkedjen ezzel a világgal. Emellett kiemelte, hogy ilyenkor apával is sok időt tölt együtt a jövő Stella McCartney-ja, szóval mindenki helyezze vissza az arcát alapállásba.

West apuka, Kardashian anyuka és a kis trónörökös

West apuka még nem nyilvánult meg a nagy port kavaró ügyben, de nem lennénk meglepve, ha hamarosan megosztaná rá jellemző velős gondolatait a világgal.

További cikkek Kardashianék izgalmas életéről az NLCafén:

Exit mobile version