ByeAlex nem bírta az Eurovízió egyetlen pillanatát sem

nlc | 2016. Október 09.
Az X-Faktor zsűritagja, ByeAlex a Borsnak adott interjút. Abban mesél arról, hogy miért nem szerette az Eurovíziót, és hogy miért nem mutogatja a szerelmét, akivel már hat éve vannak együtt.

Nehéz elképzelni, hogy az X-Faktor zsűritagja, ByeAlex valaha visszahúzódó fiú volt, pedig ő ezt állítja magáról a Bors interjújában. Az énekes nem fogja vissza magát, legutóbb az X-Faktor stúdiójából rohant ki káromkodva, mert nem értett egyet a többiek döntésével.

ByeAlex annak idején nem ült be A Dal című műsorba zsűritagnak, most viszont az X-Faktorban örömmel vállalta. Azt mondja, akkor nem érezte magát elég magabiztosnak és tapasztaltnak ahhoz, hogy más emberek tehetségéről döntsön.

“Nem voltam elég magabiztos akkoriban, nem éreztem azt, hogy okoskodnom kellene más jövője felett. Sehol sem voltam ahhoz, hogy én oda leülhessek. Például ha akkor kérnek fel egy X-Faktor-zsűrizésére – ami nem történt volna meg, hiszen a kisugárzásomból is érződhetett, hogy én erre alkalmatlan vagyok –, akkor nem vállaltam volna el. Ma már másképp van, másképp érzem magam az életemben, merészebb vagyok, jobban kinyitom a számat” – tette hozzá az énekes.

A szerelméről annyit árult el, hogy komoly tudományos munkát végez, és nem akarja, hogy társára “ByeAlex” barátnőjeként tekintsenek.

“Nem akar látszódni, és én sem érzem úgy, hogy mutogatnom kellene, hiszen ő önmagában valaki, aki minden nap letesz az asztalra valamit. Azt sem szeretném, hogy hülyék kommenteljenek a képei alá, hogy milyen szép vagy milyen csúnya.”

Exit mobile version