Duci kisfiú volt, ma modell Sofia Vergara fia

nlc | 2016. December 22.
A Modern család dögös kolumbiai anyukája Sofia Vergara, aki a való életben is annyira odavan a családjáért, mint a sorozatban. Most éppen a fiáról posztolt, mert hihetetlenül büszke rá.

Sokan azon is csodálkoznak, hogy Sofia Vergarának már ilyen nagy fia van, pedig a 24 éves Manolóról sokat mesél a színésznő. A Modern család sztárját a vörös szőnyegen is elkísérte már a gyereke, akit sokan az udvarlójának gondoltak. 

“Imádom, ő az én angyalkám” – mondta már több interjúban is Vergara, akitől szerencsés géneket örökölt a fia. Igaz, gyerekként inkább esetlennek és ducinak érezte magát Manolo, aki ezzel ma már sokat viccel. 

“Egy kép abból az időből, amikor John Goodmannek készültem” – írta ehhez a poszthoz, de amikor például az édesanyja kiöltöztette, na akkor is éppen úgy érezte magát, mint a Modern családban Sofia Vergara fia, akit a túlsúlya ellenére is csak dicsér az anyja. “Az önbizalmamnak mindig sokat segített, hogy anya mellettem állt” – mondta egyszer Manolo.

Ez azonban már régen volt, nagyjából 10 éve, és rá sem ismernél az egykori duci kisfiúra a mostani magazinfotón.

Korábban forgatott az édesanyjával is reklámfilmeket, részt vett reklámfotózásokon, de a Paper Magazine fotózásán már Manolóé volt a főszerep. 

Exit mobile version