nlc.hu
Sztárok

Sofia Vergara év legjobban kereső színésznője

Sofia Vergara lett az év legjobban kereső színésznője

A koronavírus-világjárvány háttérbe szorította a hollywoodi filmsztárokat.

A Forbes magazin adatai szerint a 43 évesen férjhez ment Sofia Vergara elmúlt 12 havi jövedelme elérte a 43 millió dollárt, és ezzel jócskán elhúzott olyan filmsztárok mellett, mint Angelina Jolie (35,5 millió dollár) vagy az izraeli Gal Gadot (31,5 millió dollár). A Modern család című tévésorozat főszereplője, aki egyébként már tavaly is a bevételi lista 2. helyezettje volt, 500 ezer dollárt zsebel be a Modern család minden egyes epizódjáért, ezen kívül az America’s Got Talent tehetségkutató zsűrijének tagjaként évadonként legalább 6 millió dollár jövedelemre tesz szert, nem számítva a különféle reklámszerződéseket.

Sofia Vergara

Sofia Vergara tavaly még csak 2. volt, idén azonban már az 1. helyre került (Fotó: MTI/EPA/Jose Mendez)

A pandémia miatt kevesebb hollywoodi szuperprodukció került a mozikba idén, másfelől a mozifilmek sztárjainak jövedelme a gázsin kívül függ a jegyárbevételtől is. A mozik bezárása és a új mozifilmek hiánya miatt több más sorozatszínésznő is a bevételi lista élbolyába került, köztük Ellen Pompeo (A Grace klinika), aki 19 millió dolláros jövedelemmel a 8. lett a Top 10-es listán, valamint Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje), aki a 9. helyre kapaszkodott fel 16 millió dollárral.

Első ízben került fel a tízes toplistára az afroamerikai Viola Davis (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, Ma Rainey: A blues nagyasszonya), aki a 10. a 15,5 millió dolláros éves bevétellel. A listán a 4. Melissa McCarthy (25 millió), az 5. Meryl Streep (24 millió), a 6. Emily Blunt (22,5 millió), a 7. Nicole Kidman (22 millió dollár).

(MTI)

Olvass még Sofia Vergararól az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top