Minden bejött Hosszú Katinkának

nlc | 2016. December 31.
Hosszú Katinka éve botránytól sem volt mentes, az év elején összetépte az úszószövetség szerződését, miatta mondott le Gyárfás Tamás, de igazából nem ezért mondjuk, hogy ez az év az úszónőé volt.

Csak felidézzük, hogyan indult a 2016-os év Hosszú Katinkának: az úszószövetség szerződését ugyan összetépte (a folytatást pedig ismerjük), de az eset után egy héttel az év sportolójává választották. Még mindig 2016 januárjában járunk, amikor a nizzai nemzetközi úszóversenyen megúszta élete legjobb idejét 200 vegyesen. 

Aztán Hosszú Katinka egyik rekordot döntötte a másik után, remekelt a nemzetközi versenyeken. A 2016-os riói olimpián sem okozott csalódást, három arannyal, egy ezüsttel tért haza. 

 

Nem csoda, hogy az olimpia záróünnepségén Katinka és edzője, aki egyben férje is, Shane Tusup, egy rendkívül mosolygós és boldog fotó osztottak meg magukról:

De az olimpia után sem volt megállás, jött Párizs és Berlin, ahol ugyancsak tarolt az Iron Lady. Hosszú Katinka az Instagramon mutatta meg azt a 38 érmet, melyeket a Világkupa-sorozat ázsiai állomásain, Pekingben, Dubajban és Dohában nyert.

Nem kérdés, Katinka remek formában van, és az csak a hab a tortán, hogy a sok verseny mellett még saját úszócentrumot is nyitott. Csak így tovább Katinka, büszkék vagyunk rád!

Exit mobile version