nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup akkor és most

Shane Tusup útja az apaságig – Így nézett ki évekkel ezelőtt az úszóedző

A 35 éves híresség magánélete úgy tűnik, hogy révbe ért.

Shane Tusup Kaliforniában született, ott, majd New Yorkban nevelkedett, végül gimisként és egyetemistaként már Los Angelesben úszott. A pszichológia mellett egészségfejlesztést és businesst tanult, mindennapjait a sportnak szentelte. Hosszú Katinkával harmonikusan működő férj-, edző-, menedzser-, feleségkapcsolat volt köztük, ám egy idő után a házasságuk megromlott, így a szakítás mellett döntöttek. 2019-ben lezárult a 2018. szeptemberében kezdődött válási procedúra Hosszú Katinka és Shane Tusup között. 

Shane Tusup

Shane Tusup (Fotó: Instagram)

„A válással mindent elvesztettem, de nem sajnáltathattam magam, talpra kellett állnom. Ha segíthetek az embereknek azzal, hogy elmondom a saját történetemet, a saját gondolataimat, az nagyszerű érzés. Az életben a dolgokhoz való helyes hozzáállás az egyik legfontosabb” – nyilatkozta akkor Tusup, aki ezután teljesen új életet kezdett. 2022-ben aztán jött Szabó Zsófi, akivel hatalmas volt a szerelem. Bár az eljegyzésre is sor került, három hónappal később szakítottak. Az amerikai sztáredző innentől kezdve féltve őrizte a magánéletét. A tavaly szeptemberben magyar állampolgárságot kapó sportoló életébe aztán újra betoppantak a gyengéd érzelmek: új párjával, a többszörös fitneszbajnok Nagy Viktória Zoéval címlapon közölték a nyilvánossággal, mennyire boldogok.

Bár néhány hete még az eljegyzésükről írtunk, a pár ma a Best magazin címlapján bejelentette, hogy hamarosan szülők lesznek

„Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, az az, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára”mondta többek között a lapnak a nagyszabású üzleti tervekkel rendelkező sztáredző.

Íme pár fotó Shane Tusup múltjából

Shane Tusup
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top