Gyászol Kásás Tamás és Kiss Gergely

nlc | 2017. Június 04.
Egykori olasz edzőjét gyászolja mindkét olimpiai bajnok vízilabdázónk. Kásás Tamás és Kiss Gergely megható üzenetben búcsúzott Paolo De Czescenzótól.

Személyes hangú üzenetben köszönt el egykori edzőjétől, a 67 éves korában elhunyt Paolo De Czescenzótól Kásás Tamás – írja a vlv.hu. A háromszoros olimpiai bajnok – aki 1997-ben érkezett a nápolyi CN Posillipo klubhoz az olasz edző kezei alá – nyílt levele a wpdworld.com oldalon jelent meg, olasz nyelven.

Ezt olvastad már?

Kitárulkozott Kásás Tamás

Ez is érdekelhet Megnézem

 “... az első beszélgetés során megismertem Paolo teljesen egyedi, azonnal felismerhető hangját. Abban a pillanatban beleszerettem a városba és Paolo különleges, emberséges személyiségébe. (…) Paolo jóvoltából azonnal családtagnak éreztem magam (…) Sírtam, amikor el kellett hagynom Nápolyt, és most is sírok” – olvasható a megható búcsúüzenetben.

Kiss Gergely a Facebook-oldalán búcsúzott el egykori mesterétől, akinek első BL-győzelmét köszönheti. A háromszoros olimpiai bajnok, a Honvéd vízilabdázója azonban még egy jelentős személyt veszített el: élete első vízilabdaedzője, Nagy Károly is a napokban hunyt el.

Exit mobile version