Sztárok

Kitárulkozott Kásás Tamás

Kásás Tamás könyvben mesél eddig életéről.

Kitárulkozott Kásás TamásKásás Tamás a világ egyik legjobb vízipólósa. Ő és a magyar válogatott éveken át verhetetlen volt, mindenki rajongott a játékosokért. Ám az embert, Kásás Tamást senki sem ismerhette, mostanáig. A világklasszis élsportoló most egy őszinte könyvben szeretne bemutatkozni a nagyközönségnek úgy, ahogy eddig még sohasem.

Írótársának a népszerű újságírót, műsorvezetőt, M. Kiss Csabát választotta. Hónapokon át beszélgettek, megismerték egymást és talán még saját magukat is. Így született meg közös munkájuk, a Kása című könyv. „Ezt a könyvet nem Tamásról, hanem Tamással írtam. Nem szimpla interjúkötet. Én ugyan kérdeztem, ő meg beszélt napokon, heteken, hónapokon át, de aztán csavartunk a dolgon. Megpróbáltam beleélni magam az életébe, és úgy megírni a könyvet, mintha én lennék ő. Így elsőre ez nem is olyan rossz kis élet!” – nyilatkozta M. Kiss Csaba.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top