Tóth Vera nyakára cuppant rá Egyházi Géza

nlc | 2017. Június 07.
Tízéves jubileumi előadásához érkezett a Vámpírok bálja musical. Az ünnepi előadás utáni buliban Tóth Verának még a nyakát is kiszívták, persze ez nem olyan meglepő az adott körülmények között.

10 éve mutatták be a Magyar Színházban a Vámpírok bálját, azóta több mint 280 alkalommal láthatta a közönség a hátborzongató, ugyanakkor humoros történetet. Az ünnepi előadás után a darab szereplői és a sztárvendégek hatalmas bulit csaptak.

Elsőre talán fel sem ismered Tóth Verát a képen

A darabot Cornelius Bartus rendezte, akit az eredeti film rendezője, Roman Polanski insturált és ellenőrzött. A képen a díszlettervező, Kentaur és felesége fogják őt közre.

Cornelius Bartus, valamint Kentaur és a felesége

Tóth Vera figyelme csak egy pillanatra lankadt, de a darab főszereplője, Egyházi Géza máris célba vette a nyakát. Na itt még békésen pózolnak egymás mellett. 

Tóth Vera és Egyházi Géza a Vámpírok bálja fogadásán

Aztán az énekesnő csak sejthette, mire készül a színész. Tóth Verának jelenleg nincs párja, így nem kellett magyarázkodnia sem, ha Géza tényleg nyomot hagyott a nyakán.

Na, vajon Géza milyen nyomot hagyott Tóth Vera nyakán?

Ungár Anikó és Sütő Enikő már nyugodtabban foghatja közre Egyházi Gézát, hiszen lesminkelt, és megszabadult riasztó fogsorától is.

Ungár Anikó és Sütő Enikő örömmel álltak össze a Vámpírok bálja sztárjával, Egyházi Gézával

Feke Pál, Egyházi Géza, Nagy Sanyi, Zöld Csaba, Bot Gábor és Langer Soma mind alakították már a darabban a vérszívó gróf szerepét, és mindegyikük más-más pluszt adott a karakterhez.

A Vámpírok bálja főszereplői kivételesen mind együtt: Feke Pál, Egyházi Géza, Nagy Sanyi, Zöld Csaba, Bot Gábor és Langer Soma 

 

 

Exit mobile version