nlc.hu
Sztárok

Magyar dívák 60 felett

Magyar dívák, akik 60 felett is bomba formában vannak

Hogy mi a titka a következő kortalan díváknak? Annyi biztos, hogy ők a bizonyítékai arra, hogy a kor csak egy szám.

Ungár Anikó

Ungár Anikó nem félt bevállalni: tavaly kétcentisre vágatta a haját, és túl a hetvenen is fantasztikus formában van.

Kortalan dívák 60 felett

(Fotó: Olajos Piroska/solwee)

„Nem vagyok álszent, én igénybe vettem a szépségipar vívmányait, de a szemem környékéhez nem engedek nyúlni, mert ha húszéves arcot akarnék, abban a pillanatban elveszíteném a karakteremet. Egyébként pedig azt gondolom, hogy az, ki hány évesnek érzi magát, belül dől el. Aki képes a ráncait,
a korát vállalni, az marad meg fiatalnak. Nem a ránctalanság a fiatalság, hanem hogy lépést tudok tartani a világgal, kíváncsi vagyok, tudok adni, és nem csak befogadni” – mondta korábban Ungár Anikó.

Pataki Ági

Bármennyire is hihetetlen Patai Ági 1951-ben született, érettségi után német és spanyol nyelvű  idegenvezetőként helyezkedett el, majd egy véletlennek köszönhetően felfedezték, és ő lett a „Fabulon-lány”. A modellkedés az évek során kicsit háttérbe szorult, de a mai napig is sikeres üzletasszony, megannyi, a kritikusok és a nézők által is elismert film befolyásos producere.

Kortalan dívák 60 felett

(Fotó: Schumy Csaba/solwee)

„Megkerestem egy fantasztikus pasit, egy fiatal, innovatív, elkötelezett fejlesztőt, akinek én elmondtam, hogy ahogy az ember idősödik, egyre nagyobb szerepet játszik az, hogy ő maga mit tesz meg magáért. Egyre kevesebb és kisebb szerepet játszik maga a genetika. Az olyan egyértelmű, hogy az egészségünkért tenni kell, de nem egyértelmű az, hogy a külsőnkért is. Én vagyok olyan bátor, hogy kimondom, nemcsak a fiatal lehet szép, hanem egy idősebb is lehet szép, csak másképp, mint egy fiatal” – mondta az egykori topmodell. Hozzátette, az egészség nem volt mindig ilyen fontos az életében, hanem ez is valahogy a korral jött meg nála. 

Sütő Enikő

Sütő Enikő 63 évesen ugyanolyan bomba alakkal és kisugárzással varázsolja el a követőit, mint sok évvel ezelőtt.

Kortalan dívák 60 felett

(Fotó: Olajos Piroska/solwee)

„A dinamikus tornák híve vagyok. Jöjjön a zene, bokszolok, steppelek, táncolok, ezek töltenek fel igazán. Hiszek abban, hogy a rendszeres testmozgás lassítja az öregedést és jót tesz az egészségnek. Sokszor csinálok légzőgyakorlatokat is, mert az is fontos ahhoz, hogy a szervezetünk zavartalanul működjön” – mondta korábban Sütő Enikő az nlc.-nek adott interjújában.

 

Balázs Klári

Balázs Klári 70 évesen is fiatalokat megszégyenítő energiával dolgozik. Fantasztikus formában van, amit többek között a rendszeres testmozgásnak köszönet.

Kortalan dívák 60 felett

(Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

„Magam edzem, a saját környezetem megnyugtat. Boldog vagyok, hogy újra tudok fájdalom nélkül mozogni. Az orvosom szaktudása és Gyurikám furcsa illatú gyógynövényei csodát tettek. Amióta szedem őket, nem csak leszámoltam egy életre a gerincproblémákkal és a reumával, de ellenállóbb és energikusabb is lettem. Ennek persze a férjem nem mindig örül, pláne, ha őt is megtornáztatom” – mesélte korábban a 70 éves díva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top