Sztárok

Bikiniben napoznak a jó időben: Fésűs Nelly, Détár Enikő és Ladinek Judit hármasban utaztak el pihenni – exkluzív képekkel

Mivel tizennyolc év alatt még egyszer sem jutottak el együtt pihenni, ezért elhatározták, most végre időt szánnak arra, hogy elutazzanak valahová. Détár Enikő szervezte a meglepetésutat, Fésűs Nelly és Ladinek Judit csak beült az autóba, és várták, hová viszi őket.

A három színésznő, azaz a Dívák tizennyolc éve járják együtt az országot, bár a legjobb barátnők, soha nem volt alkalmuk hosszabb időre közösen elutazniuk. Év elején viszont megfogadták, most időt szánnak egy kis wellnessre.

Megnézem
Összes kép (4)

„Enci vállalta el azt, hogy kitalálja a helyszínt, mi pedig örömmel ültünk be hozzá hétfőn reggel Jucival az autóba, és indultunk útnakBükfürdőre mentünk egy fantasztikus hotelbe, ahol tegnap vette kezdetét a pihenésünk” – mesélte az nlc-nek Fésűs Nelly.

 

„Rengeteget úsztunk már az első nap, ráadásul olyan jó idő volt, hogy napoztunk is a kinti medencénél – folytatta Détár Enikő. – Jókat nevettünk és persze a pletykálkodás egész nap ment. Este is a vacsora után átöltöztünk pizsamába, videókat nézegettünk és órákig beszélgettünk.”

„Isteni lesz ez a három nap. Alig vártuk már, hogy együtt legyünk” – tette hozzá Ladinek Judit.

Mindhárom színésznő elfoglalt, a színházi munkáik mellett azonban igyekeznek egymásra is időt szakítani. Igaz, a Dívák-fellépések miatt rendszeresen találkoznak, és mivel a határon innen és túl is sok a felkérésük, az utazások alatti beszélgetések mégsem ugyanolyanok, mint pihenés közben.

A Dívák látványos diszkóshow-val lép fel, ahol általában az örökzöld magyar slágereknek és az Abba-daloknak vannak a legnagyobb sikerei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top