nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly és lánya egy színpadon

Először áll színpadra együtt Fésűs Nelly és kisebbik lánya, Elza – divatbemutatón vesznek részt

Détár Enikő és Fésűs Nelly évtizedek óta jó barátnők, néha már olyanok, mint két testvér. A Dívákkal rendszeresen járják az országot, ahol már jól összekovácsolódtak, jövő héten pedig egy nagyszabású divatbemutatón lépnek majd a kifutóra.

Sokan azt gondolják, hogy a barátság és a munka nem összeegyeztethető, Détár Enikő és Fésűs Nelly ezt cáfolják, ők ugyanis már ősidők óta barátnők. „Zsebi születése után nem sokkal volt egy közös produkciónk Encivel, a Csábító Szépségek a Moulin Rouge-ban – emlékezik vissza Nelly. – A kisfiát sokszor hozta magával a próbákra, és nem egyszer pelenkáztam Zsebit, amikor ő színpadon volt. Nagyon jóban lettünk. Azóta eltelt jó sok év, és mondhatom, mi tökéletesen kiegészítjük egymást. Az én vehemenciám Enci nyugalmával tökéletes egységet alkot. Sokszor én már robbanok valami miatt, de ő mindig higgadtan viselkedik.”

Enikő szerint egy jó munkakapcsolat alapja a barátság. „Nincs köztünk rivalizálás, felnőtt emberek vagyunk, nincsenek vad vitáink – mondja Détár Enikő. – Szerintem ez nagyon fontos egy munkakapcsolatban és a barátságban is. Túl vagyunk már sok mindenen az életünkben, ezért is tiszteljük egymást. Most épp egy közös divatbemutatóra készülünk, fitneszruhákat fogunk bemutatni jó pár kollégámmal együtt. Nagyon várjuk Nellyvel a munkát, azért is, mert a kislánya, Elza is fellép velünk aznap este. Ő pedig egy igazi tündérlány.”

Nelly és kislánya most először áll színpadra együtt. „Amikor Elza elkísér a színházi próbákra, mindig azt kérdezi, ő mikor szerepelhet – mondja Nelly. – Most itt lesz az ideje. Nagyon furcsa lesz, hogy egy színpadon állhatunk, de nagyon büszke leszek rá.

fésűs nelly elza csenge

Fésűs Nelly a lányaival (Fotó: Smagpictures)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top