nlc.hu
Sztárok

Metzker Viki kimerült

Durván túlhajtotta magát Metzker Viki, nagyon nincs jól

Megértést kért a rajongóitól a kimerült lemezlovas.

Metzker Viki az elmúlt időszakban annyi feladatot vállalt magára, hogy már az egészségére is ráment. Mint legfrissebb posztjából – amit a Blikk szúrt ki – kiderül: a Dancing with the Starra is készülő DJ több szervezővel is konzultált arról, mi lenne, ha elhalasztanák előre lekötött fellépéseit, ebbe azonban egyelőre senki nem egyezett bele.

Metzker Viki

Metzker Viki jelenleg egyáltalán nem érzi magát energiabombának (Fotó: Sajtószoba)

„Most a ti segítségeteket, megértéseteket kérem, ahhoz, hogy le tudjam hozni a héten ezt a pár bulit »takaréklángon«. (…) Egész nap fekszem, vitamininfúzió, regenerálódom és majd megpróbáljuk így az estéket lehozni. Kérlek, ha a héten enerváltabbnak tűnök valamelyik buliban, vagy kedvetlennek, fáradtnak… tudjátok, hogy egy csúnya megfázás, kimerültséggel párosulva áll most a háttérben! (….) Eljön az a pont, amikor te úgy érzed belül, hogy az energiád elvész, beteg vagy és a tested összerogy, mert odaadtál magadból mindent” – olvasható hosszú Insta-bejegyzésében.

Olvass még Metzker Vikiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top