nlc.hu
Sztárok

Metzker Viki a DWTS-ben

DWTS: Metzker Viki máris megkérte a partnerét, hogy tanítsa be az esküvői táncát

Metzker Viki és szerelme jövőre házasodnak.

A napokban több online lap is lehozta, hogy Metzker Viki már feleség – leginkább az ujján lévő gyűrű miatt következtettek erre. A 33 éves DJ azonban tagadta, hogy hozzáment volna szerelméhez, a BSW-ből ismert Gabenhez. A Dancing with the Stars sajtóeseményén elárulta nekünk, hogy jövőre lesz az lagzi, sőt, a partnerével már annyira jóban vannak, hogy valószínűleg ő fogja betanítani az esküvői táncukat.

Metzker Viki elmondta, imád táncolni és már nagyon várja, hogy elkezdődjön a műsor és megmutassa, hogy mit tud. Ő és a párja, Norbi is nagyon maximalisták, így egyértelműen a győzelem a cél, persze tudják, hogy addig még hosszú az út. 

,,Szerintem egy nagyon-nagyon jó barátra teszek majd szert a Norbi személyében, hiszen egy hasonlóan őrült karakter, mint én. Egyébként nem táncoltam, még gyerekként balett, jazzbalett, de most még be vagyok rozsdásodva, remélem, Norbi majd kihozza belőlem” – mondta Viki, majd a szerelméről is beszélt egy kicsit. 

,,Nagyon büszke rá minden téren és azt mondta, várja már, hogy ebben is meg tudjam mutatni magam, hogy képes leszek legyőzni a határaimat. (…)Jövőre házasodunk és már beszéltünk róla, hogy az esküvői táncunkat majd a Norbi fogja tanítani” – árulta el.

Metzker Viktória

Metzker Viktória és Márki Norbert (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Még több DWTS: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top