nlc.hu
Sztárok

Andrei Mangra betörné Tóth Andit

DWTS: Andrei Mangra betörné Tóth Andit

Andrei Mangra szerint Tóth Andi nagyon energikus, hamar egy hullámhosszra kerültek.

Múlt héten derült ki, hogy a Dancing with the Stars második évadára is visszatér sokak kedvence, Andrei Mangra, a partnere pedig nem más lesz az idei szériában, mint Tóth Andi. A fiatalok hamar egy hullámhosszra kerültek, jól mennek a próbák, a profi táncos szerint az énekesnő egy igazi energiabomba.

,,Neki van a legtöbb energiája (az eddigi partnerei közül – a szerk). Ez nagyon jó, mert egy háromórás próba alatt csak 5 perc szünet van, ami eddig sosem történt meg. Az is nagyon jó, hogy jól jövünk ki egymással, jó a kémia, úgy érzem, hogy ez egy jó évad lesz. (…)Full energikus, belevetette magát a próbákba. Szerintem túl sok energiája van és ha ezt bele tudja tenni a táncba, akkor ez bomba lesz” – mesélte a Mokkában Gabriela Spanic tavalyi táncpartnere

,,Andit nagyon be kell törni. Mindenki ismeri egy oldalát, de én szeretném, ha minden oldalát meg tudná mutatni a show-ban. Szerintem többféle Tóth Andi van és a nézők imádni fogják, ha minden oldalát láthatják” – mondta Andrei.

dancing with the stars 2 versenyzői

Tóth Andi és Andrei Mangra (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top