nlc.hu
Sztárok

Metzker Viki az esküvőjéről és a családjáról mesélt

Metzker Viki: „Az esküvővel kapcsolatban sok a kérdés, de az biztos, hogy szeretném eltakarni a tetoválásaimat”

Szinte egy perc szabadideje sincs mostanában, már javában próbál a TV2 Dancing with the Stars műsorára, ezenkívül a hét nagy részében fellépésről fellépésre jár. Metzker Vikit kemény fából faragták, szeretné megmutatni a nézőknek azt, hogy a táncban is megállja a helyét. A lemezlovas az nlc-nek mesélt az életéről, a szüleiről és közeledő esküvőjéről.

Hogyan telnek a hétköznapjaid, mióta elindultak a Dancing with the Stars próbái?

Nagyon sűrű lett a hetem. Heti háromszor járunk Márki Norbival táncpróbákra, ezenkívül szinte egész héten fellépésről fellépésre járok. Most fesztiválszezon van, ezért nincs megállás. A táncot iszonyatosan élvezem, olyan izmaim is fájnak, amikről eddig nem is tudtam. De ez teljesen jól van így. Minden egyes próbát várok Norbival, nagyon készülünk az első adásra. Mindketten maximalisták vagyunk és szerintem hamar egymásra is hangolódtunk. Örülök, hogy jó humora van, és egy őrült fazon, amilyen én is vagyok.

A párod nem féltékeny?

Egyáltalán nem. Gabi nagyon szerette volna, ha kipróbálom magam ebben a műsorban, ő volt az, aki az elejétől támogatott benne, hogy csináljam, mert nekem való. Egyébként már találkoztak Norbival is, mert Gabi járt a próbámon, és nagyon jól összebarátkoztak. Az a szerencsém, hogy a párom és én is a zeneiparban dolgozunk, ezért tudjuk, hogy mi zajlik egy tévéfelvételen, vagy fellépésen. Egyáltalán nem szoktunk kételkedni a másikban, megbízunk egymásban.

Megnézem
Összes kép (4)

Nemrég megkérte a kezedet is.

Igen, bár megmondom őszintén, nem számítottam rá. Másfél éve vagyunk együtt, és úgy gondoltam, ha vesz majd nekem gyűrűt, az nem ebben az évben lesz. Egy gyönyörű helyszínre vitt aznap és ott volt a lánykérés. Olyannyira meghatódtam, hogy el is sírtam magam. Sokszor gondolkoztunk már azon, milyen is lesz az esküvőnk, terveztük, hogy külföldre utazunk házasodni, és akkor amikor az ujjamra húzta Gabi a gyűrűt, mindez elkezdett közelivé válni.

Kis esküvőre vágysz?

Igen, a párom viszont nagyra. Ebben még meg kell majd egyezzünk. (nevet) Az viszont már biztos, hogy nem utazunk el emiatt, Budapesten vagy környékén tartjuk majd a bulit. Már nézegettünk is helyszíneket, van már favoritunk, de még nem döntöttünk. Az biztos, hogy jövő májusra, de legkésőbb júniusban szeretnénk összeházasodni.

Akkor talán még túl korai a kérdés, hogy milyen ruhád lesz?

Nemrég fotóztak egy esküvői magazinba, és ott felpróbálhattam néhány új modellt. De még nem döntöttem el, milyen ruhát választok. Mindenki azt gondolja, hogy biztosan extravagáns menyasszony leszek, a fellépéseimen ugyanis mindig feltűnően öltözködöm. De ezúttal nem így lesz. Az esküvőmön szeretnék szolid és visszafogott fehér ruhában házasodni. Az már biztos, hogy hosszú ujjú ruhám lesz, mert el szeretném takarni a tetoválásaimat. Nem azért, mert szégyellem, imádom mindegyiket. Egyszerűen szeretnék más lenni aznap, és a régi hagyományokhoz hűen szép ruhában házasodni.

Ennyire figyelsz a hagyományokra?

Igen. A szüleimtől megtanultam minden értéket, ami fontos az életben. Lazán neveltek, mindig hagyták, hogy járjam a magam útját és arrafelé induljak, amerre én szeretnék. Ha hazamentem egy új tetoválással, nem orroltak meg érte, és nem szóltak bele abba, ha bulizni jártam. Bíztak bennem, és tudták, jobb, ha engednek. Ezért hálás vagyok nekik. Viszont a tiszteletre, a hagyományok követésére nagyon megtanítottak. Jó kapcsolatom van az anyukámmal és az apukámmal, sokat járok át hozzájuk hét közben is, mert közel lakunk egymáshoz. Fontos számomra a család, az összetartás.

Hogy állsz a családalapítással?

Ha lehet, ezt még egy kicsit tolnám, most annyira sok a munkám, hogy nem is gondolkozom ezen. De eljön majd az ideje a babavállalásnak is. Még gyereknek érzem magam, élnem kell az életemet. Persze, ha itt lesz az ideje, akkor szeretnék majd maximálisan a gyerekemre koncentrálni. De hogy mikor, az még a jövő zenéje.

Mindig is figyeltél az alakodra, hogyan étkezel?

Most kevés időm jut főzni, de alapvetően cukormentesen étkezem már jó ideje. Sok salátát és fehérjét eszem, főleg, amióta táncolok. Most nem lehet összevissza enni. Az, hogy a fellépések alatt megállok egy benzinkúton egy hot-dogra, az már nincs. Inkább készítek otthon egy salátát és viszem magammal. Szeretek egyébként főzni, ha van rá időm. Karácsonykor például többfogásos vacsorát csináltam, isteni volt.

Metzker Viki: "Az esküvővel kapcsolatban sok a kérdés, de az biztos, hogy szeretném eltakarni a tetoválásaimat!"

Fotó: Metzker Viki / Instagram

Ha már a fellépéseknél tartunk, hogyan hozzátok össze az időtöket a pároddal?

Általában mindketten hajnalban érünk haza egy fellépés után és napközben tudjuk a legtöbb időt együtt tölteni. De ez így van jól, örülök, hogy hasonló az időbeosztásunk.

Mit vársz a Dancing with the Starstól?

Szeretném megmutatni egy olyan oldalamat a nézőknek, amit még nem láttak belőlem. Kicsi koromban jazzbalettoztam és hip-hopot is táncoltam, van egy kis rutinom. Persze az emelések nekem is újak, de nagyon igyekszem mindent maximálisan teljesíteni. Szeretem a zene közeli dolgokat, és a versenyek iszonyatosan motiválnak. A Nicsak, ki vagyok?-ot megnyertem, nálam nincs lehetetlen, még az is lehet, hogy ebben a műsorban is eljutok a dobogóig.

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top