nlc.hu
Sztárok

A Nicsak, ki vagyok? győztese Metzker Viki

Ezt biztosan nem tudtad a Nicsak, ki vagyok? Tigriséről, Metzker Vikiről

Bár Csonka András több szereplőre rámondta, a Tigrissel kapcsolatban igaza lett, hiszen Metzker Vikit rejtette az álarc.

Tegnap este sor került a Nicsak, ki vagyok? döntőjére, ahol a Varjú, a Baba és a Tigris között dőlt el, hogy ki lesz a műsor második évadának győztese. Mint kiderült, Dobrády Ákos volt a Varjú, a Baba jelmez Mihalik Enikőt rejtette, végül pedig a Tigris is lelepleződött: Metzker Viki volt a legjobb rejtőzködő. A DJ neve többször is szóba került, Csonka András ugyanis több szereplőre, többek között a Tigrisre is rámondta, ám a csapattársai általában nem fogadták el az ötleteit, így végül nem ért pontot a tipp. 

Metzker Viki egyébként megmutatta, hogy nemcsak lemezlovasként, de énekesként is megállná a helyét, hiszen szuper előadásokat hallhattunk tőle. A sztárcsapatok egyébként biztosak voltak benne, hogy énekesnőről van szó, annyira jó produkciókat vitt színpadra. Metzker Vikit 180 ezren követik az Instagramon, ám biztosan vannak olyanok, akik nem sokat tudnak az életéről. Elárulunk pár infót róla.

  1. 2007-ben Az év playmate-jévé választottak Magyarországon.
  2. A Címlaplány nevű versenyen fedezték fel.
  3. 2007 elején kezdett újra a zenével foglalkozni.
  4. DJ-ként rengeteg országban járt, nagy népszerűségnek örvend.
  5. Párja a BSW egyik frontembere, Gaben, akivel tavasszal posztoltak először közös fotót.

Ezt a fotót pedig csak úgy itt hagyjuk:

Ők is lelepleződtek a Nicsak, ki vagyok? második évadában:

metzker viki

Metzker Viki (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top