Sztárok

Életveszélyes helyzetbe került Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit

Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit a Dívák formációval évtizedek óta járják az országot, de ilyen életveszélyes helyzetbe még sosem kerültek – írja a Bors.

Tizennyolc éve már, hogy Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit a Dívák formációval járják az országot, de ami három héttel ezelőtt történt velük, arról csak most tudtak beszélni – írja a Bors. 

„Általában az én kocsimmal megyünk fellépni, így volt ez akkor is… Mivel előbb érkeztünk, gondoltam, beadom lemosatni a kocsit. Odaadtam a kulcsot, a mosóban átálltak vele. Elindultunk, és útközben vettem észre, hogy valami nagyon nem stimmel. Van az autóban egy kormánymagasságot állító rúd, valami szerkezet, aminek elszakadt a bovdenje… Hirtelen óriási lett a pánik… Esélyünk nem volt másik kocsit keríteni. Az autó vezethető volt, tekerni lehetett a kormányt, de közben mozgott föl-le. Kivert a víz, borzasztó kellemetlen volt. Az autópályán nyílegyenesen mentünk, az nem okozott gondot, de a kanyarok… A parkolásról ne is beszéljünk!” – mondta Ladinek Judit, aki szerencsére nem veszítette el a lélekjelenlétét, a mosóban pedig ajánlottak autószerelőt, és kifizették a javítást is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top