nlc.hu
Sztárok

Heatlie Dávid rosszul lett a Rammstein koncerten

Életveszélybe került a Rammstein koncerten Csepregi Éva fia: „Majdnem meg is haltunk!”

Péppé préselték össze sokadmagával a biztonsági emberek.

Heatlie Dávid a barátaival vett részt a Rammstein koncerten, azonban életveszélyes helyzetbe került – írja a Bors. Csepregi Éva fia egy TikTok-videóban számolt be arról, hogy majdnem meghalt, ugyanis közel egy órán keresztül egy kordonhoz préselték a biztonsági emberek.

@heatliedavid Majdnem meghaltunk: Rammstein koncertbeszámoló! 🔥 #rammstein #koncert #neked #foryou #fyp ♬ eredeti hang - Heatlie Dávid

Ott voltunk mindkét Rammstein koncerten, és az egyiken majdnem meg is haltunk! (…) Kinéztünk egy tökéletes helyet a kis színpad mellett magunknak, ugyanis úgy tudtuk, hogy a koncert közepén átsétál itt a zenekar, és előadnak egy dalt. (…) Azzal tisztában voltunk, hogy a közönségen keresztül fog átjönni a zenekar, de nem tudtuk, hogy 55 percen keresztül fognak bennünket a szekusok a kordonhoz préselni” – panaszolta Dávid. Mint mondja, rosszul lett, de azt még meg tudta várni, hogy a Rammstein zenészeit testközelből láthassa.

Heatlie Dávid

Heatlie Dávid csalódottan tért haza az egyik Rammstein koncertről – Fotó: Sajtószoba

Már csak pár dal volt hátra, de bevallom őszintén, rosszul lettem, nem bírtam ezt a nyomást és ki kellett mennem a tömegből. Örülök, hogy végül nem ájultam el” – vallotta be Heatlie Dávid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top