nlc.hu
Sztárok

Csepregi Éva és fia képei az évek során

Csepregi Éva és Heatlie Dávid a legaranyosabb anya-fia páros

Igazán irigylésre méltó Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid kapcsolata. Ezt bizonyítják azok az évek során készült fotók, amiket mi most összegyűjtöttünk.

Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid kapcsolata híresen szoros. Együtt zenélnek, szinte össze vannak nőve. A ma 70. születésnapját ünneplő énekesnő pedig már a nagymamaságra készül. „Nem szoktam ezzel molesztálni őket, de azért időnként rákérdezek, hogy állnak a dolgok. Tulajdonképpen kaptam egy ígéretet, hogy jövőre kézben tarthatom a kisunokámat, erre nagyon vágyom. Óriási dolog lenne, ha én is megérném, hogy lássam egy kicsit felcseperedni ezt a gyönyörű gyereket, mert két ilyen gyönyörű felnőttnek csak gyönyörű gyereke lehet” – mesélte nemrég.

Csepregi Éva és Heatlie Dávid

Fotó: Instagram/@heatliedave

Hozzátette, hogy ha unokája lesz, úgy intézi a dolgait, hogy a lehető legtöbb időt töltse a babával. „Azt szeretném, ha amikor megérkezik Merse – mert hogy Dóri már kitalálta, hogy Merse lesz –, akkorra nekem már több időm legyen. Tudnék nekik segíteni, tudnék egy kicsit babázni, tehát jobb lenne.” 

Dávid többször nyilatkozta, hogy már kiskorában is apuka akart lenni. Ennek hátterében pedig nyilván a szüleivel való szoros kapcsolata is áll. Az alábbi galériában azokat a fotókat szedtük össze, amik Éváról és Dávidról készültek az évek során.

Csepregi Éva és Heatlie Dávid
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top