nlc.hu
Sztárok

Csepregi Éva vágyik a nagymamaságra

Csepregi Éva készül a nagymamaságra: „Kaptam egy ígéretet, hogy jövőre kézben tarthatom a kisunokámat”

Úgy érzi, már itt lenne az ideje.

Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid és szerelme, Dóri két éve már, hogy egybekeltek, tavaly pedig elmondták, ha végre megtalálják álomotthonukat, a családbővítéssel szeretnének foglalkozni. „Jövőre már a gyerekkérdésre is rákészülünk. Amikor kissrácként megkérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni, gyakran mondtam, hogy apuka. Főleg fontos anyukám és apukám miatt is, hogy sokáig láthassák még az unokájukat. Régóta vágyom az apaszerepre, ráadásul hétköznap ráérek, így minden adott a családalapításhoz, nagyon nagy álom” – nyilatkozta egy éve az énekesnő fia. 

Így nem meglepő, hogy Éva már nagyon készül a nagymamaszerepre. 

Csepregi Éva

Fotó: Schumy Csaba

„Nem szoktam ezzel molesztálni őket, de azért időnként rákérdezek, hogy állnak a dolgok. Tulajdonképpen kaptam egy ígéretet, hogy jövőre kézben tarthatom a kisunokámat, erre nagyon vágyom. Óriási dolog lenne, ha én is megérném, hogy lássam egy kicsit felcseperedni ezt a gyönyörű gyereket, mert két ilyen gyönyörű felnőttnek csak gyönyörű gyereke lehet – mondta ma reggel a Mokkában Éva, aki úgy tervezi, mire jön az unoka, ő már szeretne kevesebbet dolgozni. – Azt szeretném, ha amikor megérkezik Merse – mert hogy Dóri már kitalálta, hogy Merse lesz –, akkorra nekem már több időm legyen. Tudnék nekik segíteni, tudnék egy kicsit babázni, tehát jobb lenne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top