nlc.hu
Sztárok

Kibékül Csepregi Éva és Pál Éva?

Több évtized után újra szóba állt egymással Csepregi Éva és Pál Éva

Már túl vannak az első telefonbeszélgetésen, hamarosan személyesen folytatják.

Váratlan fordulat a hazai könnyűzenei világban: a Neoton Família két énekesnője, Csepregi Éva és Pál Éva több évtized után újra szóba állt egymással – számolt be a Bors.

Csepregi Éva és Pál Éva

Lehet, hogy kibékül Pál Éva (b) és Csepregi Éva? – Fotó: (b): TV2 / Mokka – videó, (b): Fotó: Olajos Piroska / Fotócentrál

Mindennek az volt az előzménye, hogy egy zenei podcastben arról faggatták Csepregi Évát, hogy ha korszaktól függetlenül választhatna, kivel beszélgetne el szívesen, a régi kolléganőjét, Pál Évát említette. “Kíváncsi lennék, hogy minden indulat nélkül – bár nehezen tudnám elképzelni, hogy indulat nélkül tudnánk beszélgetninégyszemközt mire jutnánk” – indokolta.

Pál Évát meglepte a felvetés, hogy Csepregi Éva kíváncsi rá. “Én nyitott lennék rá. (…) Úgy vagyok vele, hogy a múlt az már történelem, azon változtatni nem lehet” – nyilatkozta a Borsnak. Pár nappal később azonban már arról számolt be a bulvárlapnak, hogy nem várt tovább, végül ő hívta fel Csepregit.

Meglepődött, mikor megismerte a hangom, de úgy éreztem rajta, hogy örül” – újságolta Pál Éva, aki azt is elárulta, hogy a közeljövőben személyesen folytatják a beszélgetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top