nlc.hu
Sztárok

Pál Évában nincs harag

Pál Éva a Neotonról: „Én már nem akarok háborúzni!”

Az énekesnőt a mai napig felismerik az utcán.

Pál Éva 1973-tól 1983-ig oszlopos tagja volt a zenekarnak. Bár négy évtizede, hogy kivált, a mai napig jó szívvel emlékszik vissza a Neoton Famíliában töltött évekre.

Pál Éva

Pál Éva (Fotó: Nagy Zoltán)

„A Neoton Famíliában ott a família szó: nekem ők tényleg a családom volt. Rák jegyű vagyok, nagyon kötődöm. Éppen ezért lehet, hogy más zenekarokhoz sosem szegődtem el azután. Nekem mindig ők voltak a család, ez az érzés ennyi idővel később sem múlt el. Rendszeresen álmodom a Neotonnal, a tagokkal. Hozzám legközelebb talán Jakab Gyuri billentyűs állt, aki 1996-ban hunyt el. Bardóczi Gyula is jó barátom. Igen, sokszor álmodom velük, és érzem azt a szeretet, amit akkor. Én is szerettem azokat az embereket. A távozásom a zenekarból hangosra sikerült, de én lezártam a múltat. Bennem nincs harag, én már nem akarok háborúzni!” – nyilatkozta a Borsnak Pál Éva, aki arról is beszélt, mivel foglalkozik most.

„Egy nénit ápolok, akit gyakorlatilag én mentettem meg. Régóta járok hozzá, beszélgetni, takarítani, bevásárolni. Bár van családja, nem is élnek messze, mégsem foglalkoznak vele. Szegénynek volt egy szívrohama, az orvos már elfekvőbe akarta küldeni, de én vállaltam, hogy ápolom. Azóta a fiammal nála élünk, és felváltva ápoljuk. Emelgetni, pelenkázni, fürdetni kell. Szóval fizikai aktivitásból nincs hiány részemről” – mesélte az énekesnő, akinek még a 30 ezret sem éri el a nyugdíja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top