nlc.hu
Életmód

Pataki Ági a szépség titkáról mesélt

„Nemcsak a fiatal lehet szép!” – Pataki Ági arról beszélt, hogyan néz ki ilyen jól minden korban

Szerinte fontos, hogy az egészséges életmóddal az idősebbek példát mutassanak a fiataloknak.

Pataki Ági hűen hiszi, hogy nemcsak a fiatalok lehetnek szépek, hanem az idősek is, csak máshogy. Ági a szépen öregedés és az egészség egyensúlyát kereste, aminek receptjét ma reggel megosztotta a Lifetv Ébredj velünk! című műsorában. 

Pataki Ági

Pataki Ági az Ébredj velünk! című műsorban

Megkerestem egy fantasztikus pasit, egy fiatal, innovatív, elkötelezett fejlesztőt, akinek én elmondtam, hogy ahogy az ember idősödik, egyre nagyobb szerepet játszik az, hogy ő maga mit tesz meg magáért. Egyre kevesebb és kisebb szerepet játszik maga a genetika. Az olyan egyértelmű, hogy az egészségünkért tenni kell, de nem egyértelmű az, hogy a külsőnkért is. Én vagyok olyan bátor, hogy kimondom, nemcsak a fiatal lehet szép, hanem egy idősebb is lehet szép, csak másképp, mint egy fiatal” – mondta az egykori topmodell. Hozzátette, az egészség nem volt mindig ilyen fontos az életében, hanem ez is valahogy a korral jött meg nála. 

„Ahogy minél több információhoz jutottam, annál nagyobb lett az érdeklődésem és annál elkötelezettebb lettem az egészséges életmód irányában. Ez azt jelenti, hogy megpróbálok aktív életet élni, megpróbálok nem hátra dőlve csak tévét nézni, hogy megpróbálom az étrendemet úgy alakítani, hogy az a lehető legegészségesebb legyen” – sorolta Ági. 

„Nagyon sok minden az életben szokás kérdése. Nem mindegy hogyan élünk időskorban, már csak a példa miatt is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top