nlc.hu
Sztárok

Pataki Ági a modellszakmáról

Pataki Ági a modellkedésről: „Annyira sosem érdekelt a szakma, hogy sanyargassam magam”

Pataki Ági a mai napig kirobbanó formában van.

Hihetetlen, de Pataki Ági már elmúlt 70 éves! Szuper formában van, bármelyik nő megirigyelné az adottságait, ám ő azt mondja, hogy soha nem sanyargatta magát az álomalak elérésének érdekében. Szerette a modellszakmát, de ha azt kérték tőle, hogy fogyjon le egy fotózás miatt, inkább nem vállalta el a munkát.

„Bátran mondtam nemet olyan felkérésre, ami számomra nem volt megfelelő. És nem is szexuális ajánlatra gondolok, csupán arra, hogy kényszerből, akaratomon kívül soha nem dolgoztam. Ha azt mondták volna, hogy fogyjak le tíz kilót, mert csak úgy kapok meg egy munkát, biztos nem vállaltam volna el. Annyira sosem érdekelt a szakma, hogy sanyargassam magam vagy olyasvalamit tegyek, amit önszántamból nem csinálnék. Igaz, az én időmben még nem is voltak efféle elvárások. Nem normális, ami ma megy a szakmában, hogy mindenkit patikamérlegre tesznek” – fejezte ki nemtetszését a nemrég házassági évfordulót ünneplő Pataki Ági a Best magazinban. 

Elárulta, eleinte nem tekintett munkaként a modellkedésre, hiszen nem gondolta, hogy ebből meg tud élni. Ennek ellenére a szenvedélye lett, évi háromszor utazott, amikor volt olyan, aki ki sem tehette a lábát az országból.

További részleteket a ma megjelent BEST magazinban olvashatsz:

BEST - címlap

BEST – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top