nlc.hu
Sztárok

Pataki Ági véleménye

Pataki Ági a házasságáról: „Ha a mostani férjem megunnám, akkor is váltanék”

Ha egy kapcsolat unalomba fullad, számára már nehezen élvezhető.

72 éves lett Pataki Ági modell és filmproducer, ennek apropóján pedig a Glamour magazin készített egy interjút vele. A híresség a cikkben elmondta, hogy a családi ünnep annyi volt, hogy a férje fehér inget húzott, a gyermeke pedig ráért velük vacsorázni. Bár sokan azt hinnék, hogy Ági az idő előrehaladtával rálépett a fékre, erről szó sincs: mindent megtesz annak érdekében, hogy művelje magát, fejlődjön a jövőre nézve.

„Keresem és megtalálom, ami érdekel. Ha valamit megunok, új kihívás után nézek. Muszáj önmagunkkal foglalkozni, nem lehet hátradőlni, mindent a genetikára és a sorsra fogni. Persze számítanak a lehetőségek megteremtésében, de a saját akaratot is bele kell tenni a képletbe. Változni és változtatni sosem késő, bármikor el lehet kezdeni. Ülhetnék én is otthon, mégsem teszem. Az attitűd az, ami nagyon fontos” – nyilatkozta, majd azt is elárulta, hogy egy saját márka építésén és fejlesztésén is dolgozik. A harmadik férjéről is szó esett, akivel ugyan jól érzi magát, ám ha úgy gondolná, hogy a kapcsolat ellaposodott, nem félne váltani.

Pataki Ági

Pataki Ági (Fotó: Schumy Csaba)

„Csak élő kapcsolatban érzem jól magam. Mindegy, hány éves vagyok, olyan kapcsolatban nem tudok élni, amibe bemászik az unalom, nem szeretnek vagy nem szeretek. Én akkor váltok, ugyanúgy, ahogy szakmát is. Ha a mostani férjem megunnám, akkor is váltanék. De egyelőre erről szó sincs. (…) Látod, jól jártam, hetvenkét évesen egy szuper házasságban élek. Úgy érzem, jó irányba haladtam életem útján. Kíváncsian várom az újabb fejezeteket” – fogalmazott a modell, aki nemet mondott a plasztikára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top