nlc.hu
Sztárok

Éden Hotel

Ebből a filmből lehet ismerős Szani az Éden Hotelből

Nem először szerepel kamerák előtt.

November 20-án újra megnyitotta kapuit az Éden Hotel: Kyra, Miri, Csenge, Szani és Émi pedig már alig várták, hogy elkezdődhessen számukra a taktikázás, a szövetkezés és a bizalmi játszma. A 26 éves Szani – saját bevallása szerint – régen nagyon agresszív és hangos volt, rengeteget bulizott és szeretett a középpontban lenni. Egy ideje változtatott az életmódján és fontos lett számára a spiritualitás. Az a célja, hogy megnyerje a játékot, de közben nyugodt tudjon maradni. A műsorban való szereplés számára egy fejlődési lehetőség és önismereti út is egyben.

De honnan lehet ismerős Szani?

A fiatal lány korábban a Dívák című dokumentumfilmben szerepelt az HBO Go-n. Az alkotás három magyar fiatal lány mindennapjait követi, megmutatva a nyers valóságot, amiben élnek, a gondokat, amikkel küzdenek, az örömöket és az útjukat az érettségiig.

A Dívák egyébként elnyerte a 18. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál közönségdíját is. A film rendezőjével, Kőrösi Mátéval korábban az nlc is beszélgetett.

Szani

Szani (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top