Gaál Noémi: Nem miattam rúgták ki Onyutha Juditot

nlc | 2017. Június 11.
Gaál Noémi a Borsnak adott interjúban beszél volt kolléganőjéről, Onyutha Juditról.

Onyutha Juditot nemrég küldték el az ATV-től, helyére pedig Gaál Noémi került. A kétgyerekes édesanyának azonnal az jutott eszébe, hogyan gondoskodik ezentúl a családjáról.

“Megalázkodtam, könyörgőre fogtam, hogy legalább váltótársa maradhassak. Még kevesebb fizetésért, akár más beosztásban is szívesen tovább dolgoztam volna” – elevenítette fel a történteket Onyutha Judit korábban a Story magazinnak“Azt mondták, alszanak rá, majd meggondolják. Arra viszont megkértek, hogy addig végezzem a munkát, amíg Noémi el nem foglalja a helyemet.”

Gaál Noémit most a Bors újságírója kérdezte meg, mit szól Judit vádjaihoz. “Nem akarok Judit fejével gondolkodni. A távozásomat a TV2-től sem így terveztem, a belépésemet sem az ATV-hez. De az biztos, nem volt közöm ahhoz, hogy elküldték. Nem esett jól, érthetetlen volt számomra. A lelkiismeretem tiszta, sosem tettem semmit, ami miatt ő ezt érezhette. Amikor visszajöttem Ázsiából, természetesen beszéltem vele. Felhívtam telefonon, ezt nem lehetett ennyiben hagyni. Bántotta az igazságérzetem, ami az újságban megjelent, mert valótlanságokat írtak le.”

 

Exit mobile version