Jéger Zsombor úton van a világhírnév felé

nlc | 2017. Június 23.
Hasít a mozikban a Jupiter Holdja című film, amely Mundruczó Kornél rendezésében került a mozivászonra. A legnagyobb győztes mégis a film főszereplője, Jéger Zsombor, aki a Portéban mesélt a kalandos forgatásról és a hogyantovábbról.

Jéger Zsombor tavaly végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, idén pedig az év egyik legnagyobb játékfilmjében, a Jupiter holdjában játszott főszerepet. A filmben rengeteg akciójelenet van, illetve olyan veszélyes mutatványok is, amelyeket sok helyen kaszkadőrrel vesznek fel, de Zsombor ezeket is bevállalta.

Jéger Zsombor Barabás Évivel az RTL Klub Portré című műsorában

“Tériszonyos vagyok, de amikor forgatunk, és elhangzik a rendező szájából az, hogy tessék, valahogy szertefoszlik minden félelmem” – mesélte Barabás Évinek az RTL Klub Portré című műsorában Jéger Zsombor, aki gyakorlatilag egy véletlennek köszönheti, hogy a film főszereplője lett.

Jéger Zsombor

“Mundruczó Kornél eredetileg egy Németországban élő menekült fiúval szerette volna leforgatni ezt a filmet, de valami miatt a fiú nem tudott forgatni végül. Én akkor épp együtt dolgoztam Kornéllal egy színházi előadáson, úgyhogy megkért, hogy csináljam meg én ezt a szerepet. Bécsben turnéztam egy színdarabbal, amikor az előadás végén egy vonatjegy várt az öltözőmben, másnap reggel ugyanis már Budapesten kellett lennem, hogy elolvassam a forgatókönyvet. Aztán nagyon rövid idő alatt kellett nagyon sok információt magamba szívnom ahhoz, hogy hitelesen tudjam eljátszani ezt a szerepet. Úgyhogy kicsit gyorsan és randomszerűen jelentem meg én ebben a filmben” – emlékezett vissza Zsombor, aki időközben a cannes-i filmfesztivált is megjárta Mundruczó Kornéllal. 

 

Exit mobile version