nlc.hu
Sztárok

Blake Lively lesz Mundruczó Kornél új filmjének főszereplője

Blake Lively játssza a főszerepet Mundruczó Kornél új filmjében

A magyar rendező megállíthatatlan Hollywoodban.

A világhírű magyar rendező ezúttal egy a közeli jövőben játszódó sci-fi-t rendez, amely a Proxy címet kapta. Mundruczó Kornél mozijának női főszereplője pedig nem más, mint Blake Lively, aki olyan sorozatokban és filmekben játszott, mint a Gossip Girl, az Egy kis szívesség, vagy az Adaline varázslatos élete.

blake lively

Blake Lively lesz Mundruczó Kornél új filmjének főszereplője (Fotó: Getty Images)

A Proxy producerei Endeavor Content és Aaron Ryder, akik Denis Villeneuve Érkezés című filmje mögött is álltak. A filmtervet a Berlinalén, az Európai Filmpiac közönsége előtt mutatják be februárban – írja az Index. 

Mundruczó Kornél számos filmet készített már, azonban a nagy áttörést a Pieces of a Woman című alkotás hozta meg számára, amelyért a főszereplő, Vanessa Kirby Oscar-jelölést kapott legjobb színésznő kategóriában. A film egyik producere a méltán híres Martin Scorsese volt, aki elégedett volt a közös munkával és a végeredménnyel, hiszen a rendező legutóbbi filmjében is szerepet vállalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top